repcsepista Creative Commons License 2024.05.01 0 0 999

                                  UFOzzuummm..miEeee... Énekelj magyar -magyarok örök ifjuság,(juhság?) mig a hanGODát meghallják, örök öröm -boldogság vég nélküli, magyar testvéres ÉG, örök közös ÉG, sose halunk, mert hallunk? -örök ifjuk? -ifjak, UFO-k?
                     4.: Kávézzuummm... tea, beujitotottam green zöld teát, és most egy pár huzás, és most nemcsavarják a tőrkést a derekamba, és micsoda olyan, jaja de jó, a gyogyulás láss? Kigyó Gula? Hogy mindenkinek kell legyen álma, azaz MAG -ad, gondolát saját világa, azt ismét, és monduk, most azokat amit tegnap du, azokból feltétlen szórványokat, és hogy miért tartom midennél frontosabbnak hogy egy az egybe, hogy most mi a mi -világunkbank vagyunk! Ezt amit tegnapra, az az hogy itt egy olyan magyar -ok világAInk vannak, ami egyedi is, és a fényünk ugyanaz, és az nélkül...Ezt ugy hogy ha NEKED NINCS ÁLMOD, MERT VALAKIK LE ÁRNYÉKÖLNEK, amit most ismét, hogy HA VAN OLYAN HOGY PARANCS CSALÓ? AKKOR NEKEM NEKED NEKÜNK NEM LEHET HANGUNK? -HAN GOD? - na most ugy is, hogy megnyuGODtam? Amit tegnao is kijavitottam, hogy nem 1984 Jun4, hanem JULI4? -hogy nem a porhövelyünk vagyunk, és aki azt hiszi, az ténleg hülye? -fita a hülye szavunk,azt jelenti, és a MagyarÉdesanyám nyám nyám nyám...fénye(teje) nyelve, az ténleg fény=tejpor? Zna azért rögtön, leirtam 10ezer, hogy én meg te, ahogy ma is találkoztunk, meg most is a MI NYELVÜNKBE, amibe valóban fény-por van, és most mikor egyszerre kezdtem az angol meg az olasz, akkor lent voltam, a sötétben,és ez nem letevése...sőtt, lehet hogy nekik meg az? Sóval, most akinek beszélek, meg beszÉlgetünk, azaz álom az élet? -az, és csak az, de ahoz fény kell! Naz ezt a gyerekéinknek, mert ezzel mi senkit nem tudunk meg bántani, hogy fény az élet, UFO? -zzuummm... Tróha, ma beszélgettem a kis felesÉgemmel, és hogy te nem lettél volna vagy vagy, nélkülem, és ezt... nem tagadta, de ami van, az anyagi problémák, jaja utánnam jöttél,(otthom megutált mndent, és előbb manöken, majs stárdes, de ennek igy kellett lenni, és ezt ő mondta, és emlékezett rá?) de megint, neki otthon nem kellettem volna!? -fita otthon nem engednek be egy FÉNYES SE, CSAK HA FÉME$$$ ÉS NAGYHANGU RECSEGŐ KIPOFOGÓLYA, OROD A DUGÓJA?///NINCSAK NEM LÉTEZIK, HOGY miErrr...LÉTEZIK? Fita a örök életpárok csak EGÉSZEK, AZAZ CSAK AZ AZ ÖRÖK EGÉSZ ÉS EGÉSZ ÉG, ÉS EGÉSZSÉG SEGG? SEGGESVÁR, SZÉP VÁROS CLUJ?
                     5.: Prozáljuk megenni, ha van parancs csaló, pancsNUK -UK? -akkor neked nem lehet HAN GOD, HUN GOD, ÉS HUNGÁRAINK UFO BÁZISAINK oááá... Most sávoltam meg, és 2023 Márc15 óta, 730 inrit, bizta hogy inri az jelenti, amit a kis felesÉgem, gyere te (papoló) lófejü, és térits meg a magyarjaidat, na együtt az itti ehez hasnoló Hu fóriunmról, csináltunk egy dokumentő könyvet, egy párat, ami monduk, most midnenkinek a MAG -ad -dal? -fita midenek kis porcikája fény prozások, van saját HANG JA? JJJ... a Jó pásztor, keresi a juhát, át ját szava (sava, ládd hussav és hugysavUK wo wo wooo...fita kigyók, hüllők és berzenkedők) na most ÖRÖK ÖSZ HANG, HANGOG HALLOD, MERT MOST EZ A TE HANGOD IS, AKKOR IS HA CITERA? TUDZ CICID (segged, rongy?) RÁZNI? (himba halimba, Loandonba jártam...?) Fita most apuénk, egy nagyot, ládd ez olyan, hogy a legmagasabbra felcsavarva a hangszóró,és most a legmélyebb bőgő basszir hangját, csak bang? -de nagyon rövid vala, és ez állandóan, na a kis Yojónknak, igazat adok, de nem tudok...fita, a feleségem, egy bunkó falusi öreg sár vagy, na most ez igyigaz,azért szeretsz! (fita, a sáerbura sármáz, és ezt te is, ha ezeket tudod nyelni, mint a kacsa háp háp hálp...) Zez az, hogy most hogy honnan minek (miért van olyan hogy ért?-fita megint vicca Ba ba ba..) butjunk ki az legalsó luk? --monduk nem egészen? Na itt most, hogy te amit te gondolsz mag ad, ha gondolkoz ol, vagy öl? Zna most, jaja én látom az a felesÉgem, aki egy csoda nő, amit itt te nem tudol el kép? (a fénye a sépe szépe!!!)Nem tudunk semmit mag ad, na most ezt apuÉNk itt, pitim, GONDOLKOZZ? ZEZ AZ TÉNLEG MINDEN BENNED ED EDD VAN? Fita, az a FÉNY LELEK, AZAZ EZ AZ, HOGY ÉN MINDIG A FÉNYÉNEMBE JÉÉN? JÓÉN? VAGYOK, MERT HOGY TUDNUNK, HOGY MI ÖRÖK ÉLET TÜ HÜ, HÜLYE, NEM HA NEM A PORHÜVELYUK tok od VAGYUNK, TE HÜLYE, EL HITETTEJM NEGFŐZTEK MEGETTEK, A PARANCS CSALÓK, NEKIK KÉNE?- JÓ PÉL? -JAJA CSAK BELEK MEG BELEESEK, A SZERETET ÁRJÁBA ÁRA SÁRA ÁRA, RÁADÁCSU CANNI BEL BELLÁM MIK? Fita, van a tiszta növényevő állatok, aztán most az ewoluczioNUK ganuk ganék DOMBOOK? Fita az irástudók és farizeusok, SZADICEUSA?- parizeusok PIRÓZER KÁDÁR SZALÁMIIK, paraZitaZétáAIk, na most itt az ALIENUKIAIK, na azok MINDENEK FELETTIJEK,na a gyerek, ezek a SUPER GOD DOG DÖG DÖGÖLŐ RACCÁT AZAZ TECHNUKRÁCIÁIK? Ami itt van, és azok a TÖRVÉNY ADÓK = HALÁL ADÓK, ami most amit tegnap, hogy az ami a CUPPUK PUK?
                   6.:Trüha ezt most akikkel, na azok már a szellami mi mi világunkba vana, ami előbb Swédenbruggónknál,-de leglább olyan jó Dombrádi Gborunk, És meg rendülnek a viálg oszt lopóaik oszlopaik, ha az ami most már, na az az amit a Betlehemi hem hem ham... csillag, és amit az FÉNY SZEM PONTUNK-TUN TONNOLUNK,CSŐ, BÖLCSŐ, NA AZ AZ UFO-k? BUDAFOK? Sóval, most mindenkink kink aki velem kapcsolátba került,most onnan, ládd itt is, én az első pinaláttul kezde, MIÉRT NEM MI CSINÁLJUK MEG, A MI CSIN ÁLOM, DE EZ MOST EGY HANG? ÉS MINDEN HANG? Zet torr... az, NEM A HITED, ÉS HEGYEKET, KÉT HEGY KÖZZÜL MI MÁSZ KI, NEKED ADÓN TALÁLKD KI? -HANEM A TE HANGOD RÁ, KISÜTÖTT A NAP? FiteLITek, most a földbe vagyunk? -vagy el földelve, ami eleve el temettek? Zitt az hogy ÉN VAGYOK, TE, ÉS ÉN AZ ENYÉIMHEZ JÖTTEM, AKIK ÉRTIK A MAGYART? MAGYAR RULL? -VAGY NYOMORULL? ARRUL KÓDUL? Zitt vissza, BÁ BÁ BEL, BELL? -NA AZ MINDEN TORONY MA IS, ÉS A KIS MEG A NAGY HARANG, DÉL VAN, VAN DÉLEBB? Most az, én is kiváncsi voltam, hogy fogok megnyuGODni, és egy olyan, mint a Lili Puti, és TÜNDÉREK mese világa, ami most egy olyan mint ez a földgömb, de most ott rögtön, ténleg ennek a 96% csoda NÖVÉNY világa, eltünt? Olyan levelek,mint ami itt az a lapos föld? -és nem az ÓRIÁS NAGY KŐ MEG SÁR -RAKÁSIAK, zitt most lehetne, egyo olyan, ami én is benne, kezdemmnyezzuummm... hogy nagyon künnyü az acénál is redegebb kemények és pehely könnyü anyagból, rögtön össze állititható Luxus lkakások,és szinte ingyen, mert minden az mi ki préseli is, köztulajdon, (a feneketek? -fenekedtek) és minden az, na most itt MI AZ EGÉSZ VILÁG -MINDENSÉG A MI OTT -HON? Ezt nagyon nehéz, ami a felesÉgem teljesen minden anyagi nyügi gondot, magára vett, és ez az, hogy egy darabig együtt jártuk a csárdást, meg verbunkó, leirtam, és ahoz, hogy itt..ládd abczula ultimaka, leirtam, hogy onnam, amikor ez egy fekete luk, és ebbe bele le ugrottam, jött utáNam,ami nélküle, a fiai nélkül, ezt nem tudtam volna, orhangon orgonálni, -na az orgona virág a kedvence, de mnd?
                   Innenn, zett az, hogy az ami?-miMO? -miMOzi? Zitt most a felesÉgem, amiért állandóan fortyogtam, miért vágjátok rám az ajtót, ha a vallásos adókat...na nem többet!!! -na ISTEN? -HA TE AZ HISZED HOGY AZ IRÁSAIKBANK, (fita ezek akik... féljétek GOD DOG ZILLATOK z$$$... hu hu vasutUTUK, van jegyed, a mennyügbe ARANY WEARROSUK? - ZITT BbLILÁT MONDOTT, AKKOR TE VAGY ATAISTA! Na az egyik -VALLÁSO$$$... adón, a KINAIAK 90% UGYANAZ MINT A KATÓLIKA? KRATI,KINA KINBA KIN A PRICSI?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (998)