repcsepista Creative Commons License 2024.04.30 0 0 998

                                 UFOzzuummm..miEeee... Énekelj magyar -magyarok örök ifjuság,(juhság?) mig a hanGODát meghallják, örök öröm -boldogság vég nélküli, magyar testvéres ÉG, örök közös ÉG, sose halunk, mert hallunk? -örök ifjuk? -ifjak, UFO-k?
                  1.: 4/30. A KÉP? Ami, (amerika) van, az örök van, és csak örök ifjuság van, amit amnek én a közepink ázok, de csak az örök életpárommal, ami menjen táncba ki ki kikiki...közöttünk, az ő jegyesÉvel, azaz a MAGYAR -MAGYAROK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, TULRULL TURULL TURBÉKULÓ MADARAK (MiUFO-k) vagyunk, és örök fénylünk és ragyogunk, mint Betlehemi csillagok? Zna rögtön a mára almom, hogy mi nem hülye hogy csak a porhüvelye, annak is a csokánya vagy vagina? -minden a csokánya, és Vag Ina Inana? Most az ami tegnapra, na ha megkérem a kis felesÉgem, ő az a lány, belvárosi lány, aki az én örök élet párom, és mi a magyar -magyarok testvéres (test teszt Esztikuló pikulló?) közös ÉG, na most, MI MINDIG A MAGYAR -MAGYAROK TESTVÉRES KÖZÖS ÉG, ami most van a porhüvelyünk? -nem hanem az övék? -$$$... teremjetek nekik jó gyómÖLcsököt? Ezt tegnap, ugy közLItettem meg, hogy a-nek, nek? -dótásan, do re mi fá...na save... Zna volt, s hogy legutóbb...hogy nem ment fel a firka, és tudtam az okát, és azt kijavitottam, vagy kihagytam, és fel megy, a legén a fára, meggyfa tetejére, lerázza a meggyet, gyere babám szedjed,a rózsás kötényedbe? -rögtön látod a népies motivum? MO? -vum? -muv? MOzi? Most éhgyomorra, megettem két gerzd fokhagymát,meg egy friss citromot kifacsartam, és méz és turmaring, na a kávéba mindig löttyentek egy kis fahéjat, és akartam volna olive olaj, ami a felesége csak az van rá irva, meg te azt a hülye magyarok parasztoktól...jaja ami van, hogy ördögöm,azaz ha leülök most is, hogy A MAGYAR -MAGYAROK JÁNYOS VITÁZ ÉELET TAVA VAK VAK VAK...KÖZEPIN ÁZOK, A MAGYAROK ÖRÖK ÉLETÜNK JÁNOS TAVUNK ÉLET TAVUNK, KÖZEPIN EVICKÉLÜNK, MOST A TŐRT A JOBB OLDALOMA, AHOL A VESÉM VAN ELKEZDTÉK FORGATNI, ami most az, hogy én ÖRÖK IFJUH? HJU HUJ HUJ..VAGYOK, ÉS AKIK ENGEM ISEMERNEK, AZAZ OLYAN ISMERŐS? MOST IS AZ ÖRÖK MAGYAR IFJUK LUK VAGY JUHUK HUKKT?
                2.: Ezt ugy,hogy mikor 1999 december három hétre hazamentem, egy gyerek, felelevenitette, az egész... az akkor magyar ifjuság... pl,az Ifjusági park, amit leritem a Mi is ufo-k vagyunk, NA ELŐBB NAGYBETÜKKEL MI IS UFO-K? -aztán valakik, el akartak hallgattatni bennünket, ami FITA, MOST IS AZ ÖRÖK MAGYAR -MAGYAROK IFUSÁGI PARK, SPARK? -s most az mint tegnapra, hogy egy kő-vesbeton dzsungeleik, őcska rohadó örök avas adó, vas és áltaLUK, minden örökavasodik, vas alma, zitt Éva, ládd ez hellett a rom halmazuk mor nyomoruk hellett, csak ládd az Avatár filmben, könnyü lovasság? -ufo? Ez ami ugy hogy álom? -itt ÁLMOM,mag ad,magam én csin-álom, a magyaragyam ragya, éd a magyaragyaRom agyÁra gyára? -kattogása az a fogam, nem fogamzás gátlóm? -nana de csak menjen táncba ki ki kikiki...köztünk, az ő jegye$$ével, azaz mindenőnkNEK van örök élet párunk? -várlak a hatosnál, ha tosznál? Zna a gyerek, most az az, hogy mai is találkoztam vele,és most abba a baráti körben, de előbb, most NEM EGY FEDÉL ALATT VALÁNK, ezt tegnap elég jól, és igyekeszek (legyetek vendégem?) tömören, de ez az,hogy a mi szines világaink, szine fénye végtelene, tehát nem egy fedél alatt, ami most a rom? -tegnap is, hogy mikor először felmenek Bpestre, akkor a Nyugatitól a 33 vég állomás, ami rögtön a szoba kőmivesek 32? -és most ott egy domb van, ott is aludtam, és sirtam, mert borzalom rom halmazok? -rom? -rámába,temették romát? (fita a rom aroma Mo mora maradt?) Fita, itt én nekem egy fény pontom -gömböm van, és most a gyerek, akik mikor otthon voltam,hogy azok, na sok sok fiatal, barátok, és igy most az egész...ládd itt van a katona pajtim, akinek a barátai és azok barátai, és igy én a MAGYAR ÖRÖKIFJUSÁG (JUHSÁG) KÖZEPIN ÁZOK, MOST IS, CSAK AZ ÉN ÖRÖK ÉLETPÁROM FÉLTÉGLÁMMAL,ÉS NEM TUDOK, TUDNÉK MÁSSAL EGY TEST-EGYMÁSRA LELEK, EGY HÁZ?
                  2.: Rögtön itt a katona pajtim,aki csak jó gyerekekkel, tudott beszélgetni, és mivel ő is az én barátom, na ő a lelki? -jaja megleltük egymást mag ad, ma is magom, han gom, örökifjuság tesvérem, és ti is, akik mertek velem kacérkodni? Jaja a kis Yojó is, ládd... most mi a mi HANGUNK? -ATTÓL FÜGG AMITŐL LÓG,JAJA MAGAUNKAT CSIN ÁLOM AZAZ FEL TALÁLTUK CSINALUK VAGY ŐŐK TEREMTETTEK FEL VAGY LE CSINÁLTAK? SPANÖL VIACKUK? VACKUK? Ezt most ugy, hogy most is, ládd a kis felesÉgem, ma is az a lelkesesAdó, na a fiam mar reggel, amit kellett volna, pici korountul hogy hogy lehet pénzt csinálni, ami azonnal sehogy? -előtte,hogy reggeltőlestik robotolni semmiért, ami TE MEG ÉN NEM TUDJUK AZ GONDOLNI $$$... Zna fita, akkor m...nincsak itt eltünt mnt tregnap estére,és egy másik lap, Notepad jött fel egy b? -na nem értem a francos roMOlasztott latint,(lát in?...azt is hogy mit gondölsz maga tok, toko? és én ugy értettem hogy save, hogy a b? -nem,és ha megkérdem a kis belvározsi lány, ő esetleg,mert pont save,és most nem lettem volna, ládd ugy mentem az ágyba,hogy van egy luk a a aaa..mellemen is? (nagyon Mo bota buta $$$,,,seggember az $$$...) Zna ez az, hogy a MAGYAR ÉDESANYÁNK IS VAN, FÉNYE NYELVE,A MAGYAR ÉDESANYÁNK NYELVE, FITA FÉNY VAN BENNE,ÉS A TÖBIBE BIBI? -na otthon volt egy gyerek bibi,mert mindenkinek port vágott a szemibe,és mama,bibi bánt? Na egy ilyam amit most is el szól? Fita, ez igaz történet, de a gyereket Tibinek hivták! Na most, ha csak szárazon akanám, azaz MI MAGUNK MAG AD,MI MAGUNKAT FEL IS MEG LE IS CSINÁLJUK, NEM HANEM ATYÁM, A GATYÁM? Zba most, itt a MAGYAR -MAGYAR -OK KOSOK? -OKOSOK? TETVÉREK ÖRÖK KÖZÖS ÉG, AMI NEKEM ELŐSZÖR, A NAGY SZABÓ ASZTAL ALATT,A RONGYOK ALATT, HALLGATTAM KI APUÉNKAT,AKIK KATONA PAJTÁSAI,ÉS UGY HOGY HUMGARISTÁK,HUM BE A SZEMED, MERT APU FIGYELMEZTETTA AZ EGYIKŐJÜKET, HÜLYE, NE HORD A GALLÉROD ALATT A NYILAS KERESZTET! NA ITT IS,HA VALAMI LEESETT, HOGY MISOSE HAGYJUK EL EGYMÁST, MINT EGY SZAROS GATYÁT, VAGY KILŐTT KILUKASZTOTT?- NYLON BUGYIT? -AZ IS LILA?
                 3.: Ami van, vagy örök fény, és fényforások, ládd ez,azaz én nemcsak akikkel itt ébredezünk, Fel tesvérek, ébredjetek,elmult az éjszak, na az minden ami OLYAN TERHEKET RAKNAK A SZERENCSÉTLEN HUS ÁLLATAIK ...FITA, ITT MOST AZ AKIK A NÉPEKTÓL IDEGÉNEK? AZ RÖGTÖN... ITT VAN, A VONTATÓ ÁLLATOTOK TOK, SZÁJÁT NE FOGBE, ÉS AKIKET AZÜRBE LŐTTÜK,SEGGÜKET NE TÜRD BE? Fita,fejjel az égbe,most hallottam, hogy nagyon olyan, hogy nem NEM MI NEMI tetszés,ami most van az életnek itt is, derüs oldala,oldal bordélya, bor...cuplejáróik,járataik, Az alvilágnak nincs rom? -romantikája, az alvilágbank nincsen szerelelm, csak az, és fita, vissza,amit nem tudok ugy, hogy ezért, mndenki kinevet, hogy most MI FELVETTÜK AZT A FORMÁNKAT, AMI AZ HOGY NAPBA,NAPUNKBA ÖLTÖZET? Ezet ami a életfogytiglan KÉNYSZARMUNKA (fita,nem e eee...)M.Pista bátyám, na volt egy film, hogy Anti grizAnti, és üldözik, beszalad a muzeumba, és lát egy csónakot a folyóparton rajzot,és az ürge pecázik, és ő az?- lett? -mag ad? Zna trgam hogy MINDEN AZ EGYÉN EGYEN MAG AD, GONDOLÁT ÁT VILÁGOD HANGOD MAG OD MA -GOD VAGY MAK MAK MAK ...MA GOD, MONEYK GANUK GODUK GANÉK, GANUKIJAKIK? -VAGY,ÉN IS!!! Most egy nagyott csavartak a hátam jobb oldal közepébe, na hányingerem is lett, ami meg kellene ELŐZNÜNK A BETEGSEGGÜEKET,akik fita, zna a gyerek c2c-on,hogy mndent ami eleve gan gének, ládd baxxásláda kása GANUK? -VISSZA TUDJÁK ENDGÉNE ENGENERRIZNI, ami fita,hogy a KIGYÓK, AZOK EZEKET A GÉNEIKET, GENYÓZZÁK MA IS? Za most,itt az van, hogy ezekhez, nem lehet ---bele? -csakacs -szólni? LÁTNI KELL ŐKET, A SÖTÉTBEN? AHOZ PONT, FÉNY SZEM PONT KELL? UFO? Zitt az van, hogy ha egy (fecske bakkacske meee..$$$... bakakecske kecsmi bogyók) beszÉl,azt mind hallja, Helleluja?- hajja hajja...az égnek áll? Ami van,hogy helletted? -senki soha $$$... engem téged tegelyed,kiristál tégelyünk, senki nem tud helletesit -enni? -egyetek sárt? -sárBULL sár?-homok, a lábad közzé nyomok...
                Innennn... fita,mist a BESZÉD ED EDD? MINDEN,TEHÁT AZ HOGY EZT IGY KELL CSINÁLNI? JAJA ÉN MAG AD,MAGAM CSIN-ÁLOM, ÉS TIRRÁROM TORRÁROM, fide itt az Éva, szakaszt fáról, az az hogy ÉDENKERT ÉSZ? -az aszzon Sona Sonka, vagy basszoNUK? - SÁRA, ÁRA?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (997)