Léna007 Creative Commons License 2024.04.29 -1 0 7580

Tudom, itt lehülyéztetek, de nem érdekel, mindekinek szyve joga félni vagy nem félni és magát bebiztositani, ahogyan jól esik.

Itt, Németországban oltáspártiak és mindekinek kiakad a szeme, ha meghallja, hoyg nem akartunk oltatni.

A veszettséget mindeki mondja, hogy alapban érdemes. Két hónapig nem volt oltás. Ma el tudtam hozni mindkettőnknek a 6 adag veszettséget, elsőt be is adták, a tifuszt, (az Ixiaro - japán agyvelőgyulladás nem szállitható, arról lemondtunk, mert nem halálos a kimenetele és nem is annyira veszélyes, mint a neve mondja).

2 doboz Malaron, 2 doboz antibiotikum. Összesen 670Eurót fizettem és ami jó hir, egy az egyben visszatériti a betegbiztositó, most pakoltam össze a számlákat, recepteket és a repülőjegyeket ehhez.

 

Emésztőrendszeri betegsére, fertőzésre tévhit hogy a tömény alkohol segit. Nem segit, sőt az alkohol ront az ember összességében  nézett immunvédekezésén és akármilyen betegségre iszod, attól csak jobban le fogsz gyengülni.

 

A Ciprofloxacint Németországban betiltották pár éve, mert olyan mellékhatásokat fedeztek fel, amik túl veszélyesek. De ennek ellenére felirják, ha csak az segit, nekem pedig ha rajtam marad a vizes bikini, tutira jön a hólyaghurut, ami felmegy a vesémre is, erre csak a Cipro segit, ma azt is kiváltottam egy 20-as csomaggal (azt nem fizeti vissza a biztositás) és egy doboz 20 darabos Cefuroximot, ez is egy erősebb széles spektrumó antibiotikum, amit jól visel a szervezet, nem okoz hasmenést és napon is szedhető, mert sok antibiotikum van, amiket tútző napon való tartózkodáskor nem szabad szedni!

 

29 éve vagyok az egészségügyben.

 

Engem szétzabálnak a zszúnyogok, akjármit kenek magamra, csak magas koncentrátumú deet tartlamú szerek használnak, amik nem éppen egészségesek, mert ez a méreganyag a bőrőn át felszivódik a szervezetbe is. De amazonon rendeltem egy hármas szetet, 2x100 ml spry a bőrre és 1x200 ml spray ruhát impregnálni vele. 50%deet. Az Authan nekünk nem használ. Sajnos ez mennyiségre 1 hónapra nem  lesz elég, még valamit kell hozzá vennem, de mivel a bőröndünk lassan már minden sz@rral tele lesz, hogy egy darab ruha sem fér bele, mert minden más kellék olyan sok már, igy ha ezek elfogynak, majd ott veszünk helyi utánpótlást.

magyarországon a Vape márka nagyon jó, asszem 30%deet, van sportverzió is, ami izzadáskor nem folyik le rólad, nekem az nagyon jól használ, otthonról szoktam hozni utazásokra, de most addig már nem megyek haza.