repcsepista Creative Commons License 2024.04.29 0 0 995

                                 UFOzzuummm... miEeee... Éber vagy sréber álom, überalMUK?- überérálom, magam át én csinÁLOM, na meg mindent és mindenkit mak mak mak.. MA GOD? MAKOGJ MOJOM,MO MO MO... xex xex xex...tex tex tex... xexxeltesék, meg nagy nevetek?-tecceLeghettek hecc hecc hecece... etyele petyele...
                    4.: Kávézzuummm... tea,most ténleg green teázok, ami monduk, most birtam olyan két órákat, na utólag, de most is le kellett ...hanyat vágtam magam, s most onnan jövök, ami tisztán, tehát a valóság az hogy ténleg álom, (rém) az élet? Fita, itt rögtön, hogy a mi gondolkodásunk, miben tér el, e -világ, fiaitól, ami hogy hogy ezek, nem az első a szellemi sötétségünk, fita ha csak egy lenne -mind? Fita, ez először, hogy hogy nem a tudatlansánsággunk, ami tlejesen a szellemi nyomor sötétség következmennye, a fizikaki? Ha csak arra gonkdoltál, hogy kell lenni olyanoknak akik...most ezt nemugy, hogy mi nem vagyunk benne a pocsojájukUKba, hanem zitt nincs két elem?- ami ugyanaz lenne, kivéve ha fénye, a fényben elmélkedhetükn, ami most A MÁRA ÁLMOM KIEMELVÉNYE, HOGY MENNYEI BÉKE? -GALAMB, TE ERESZGETTÉL MÁR BÉKE GALAMBOKAT? Zna eleinte, amibe msot vagyok, nagyon de nagyon lehuzta befolyásolta a MAGYAR ÁLOM ÁLMOM MAG AD?-MAGAM CSIN -ÁLOM, ami ijjesztő volt, de ahogy a test fásodik, most ha figyelitek, semmit nem befolyásol,hanem MOST AZ VAGYOK, AKI VAGYOK? AMI? MAGYAR VAGYOK, MAGYARNAK SZÜLETTEM? Zitt most kié mié?- a porhüvelyem, te hülye? Na fita, mert itt pont ott a pont, hogy az hogy hülye, az porhüvelyünk? Zna mára ami a lényeg, hogy lehet ébren is, $$$... ti vagytok a föld savai,na Isten szava, vagy sava? -már nem... törölöm, ami apuénk egy nagyot csentgettek, és most ez már régen, hogy a mi porhüvelyünket, mi csináltuk, vagy csin -álom? Zitt közbe közbe szurosgatok, ugganés akinél a PÉNZ -NYOMÁS JOGA, ÉS KONTROLLA, azok a MULTUK ,NA MEG MULTE KRUMLE DŐRE, ET CUDŐRE, azaz mert Éve, nem akart enni hust, azért megátkozták, ugyanis...Most hosszas lenne, hosszudülő, -na hodász mellett, paposig, papos község, a anyai családomé volt?
                  5. Sóval savval, sóder, hol a lapát, lipit lapát apád kasza? -kő? -ez valahogy mell tercel, de ezt sem javitom, ha itt van JELEN? AZOK A VASASOK, VASA SOK SOKK? Na ezeket, most az hogy MENNYEI BÉKE ÉS GALAMB? Zitt az hogy a mennyekországai, bennetek van, de vissza, ha a szellemi sötéséget, emlékesztek, most az ififiammal egy az egyben találkozok, és sötéség a tudatlanság miatt van! -megegyezetünk! -egyet s ugyanaz értünk, láttunk? -láttuk? -jana fo$$$...az a agyad, ez az, hogy ime a hellzet, olyan péntek ládd most, hozzam neki a permetezőt, aminek nem leltem, eltettem, de nem emlékeztem rá, és csak egy van, amin négy luk van, az is abból a szőrőfejekből, amit a permetezővel, kézi, puttony, vettem, és most fájt, most amiben vagyok minden fáj, kivéve ez? Börtönéjből szabadul galamb (gerle) lelkem,(mag ad) ha a rónák végtelenét látom, na most az hogy MINDEN AMI ÉLŐ, ANNAK SAJÁT VILÁGA IS VAN!? Mi a bió energia? -fény? -saját energia forása, mert sok sok sok...galambom vala a mennyekbe, ez az amit lehetett hallanai, hogy a Baby Lonyai föggőkertek? -na nem egészen, s apuék, nem hamarakodj, ami itt most mintha, az élő lények, s itt most megint, az ami ehez a legkzölebbi hasonlat? -lat-lát? -na az, és most ami van,pl.-rengetek galamb -házak, és most ezeket etetni, és ez az, am,i ládd a terülj derülj asztalkám kam kam kánaán? Káldea? Ströha most engem é mindig érdekel minden ami ládd... Hogy történt a dolok, ami eddig, ami van hogy vannak a PARANCSAL (CSAL???) ULRAKODÓ KIGYÓ -BIGYÓ FAJOK, és itt az hogy Éva eszik a fáról, na most van olyan hogy HUS FA, KENYÉR FA, JÓ FAK, MEG NEMJÓ?
                   6:: Ezt hadd el hadd, el ne add, hadd el mag ad? -befejezem, és most NEM E A GYŐZTESEK, AZ ÖRÖK GYŐZTES SERLEGEK, IRJÁK A MULTUKAT? MULTI MILLOMOS -BILLOMOS -ZILLIONOS -TREERILLIOMOS TRICK, VALL STRIC STICIK, MI SZÁM ITT? NA A FALNAK FALUK, FAL UK? -NEKIMEHECC MEG MEgIS MÁSZHATOD? A MUMYÁJUK UK? ZNA MIT HOZ A JÖVŐ? AKIK KEZÉBEN A ADÓS$$$... TATÁS? Na azok ÁLMODJÁK A JÖVŐD? JÖ VŐD? Bárhogy lesz ugy le$$$... Fite, nem vagyok főleg leg a vasuk? -na most ahoz kell olajkut? -fekete araNUK, ami fita, GOD A GUNYUK Hát a gunyám hova tegyem...GANUK? Ezt meg ha van olyan hogy PARANCSAL URALKODÓK? -AZOK KÓDOKBA HÓDOLNAK A PARANCSALÓAIKNAK? Zitt ha a TÖRVÉNY Ő ŐK, SENKI NEM TUDJA BE TARTANI, ŐK $$$... na most az É ...ahhh... azonnal meg savalom...Ohhh...de van JóIsten, ha elvesztetettem volna, most lehet hogy kampec, és a kis felesÉgem, vissza hozott a sirbul bulizni? Zna itt az, ma kérdeztem hogy nem létezik, ez lenne rögtkn az, hogy MI MAGYAROK, MAGYAR RULL GONDOLKOZOM, VAGY KÓDOM? A lények, ha nem bánt senkit, had beszÉljen, és abba van mindenünk,vagy mindeNUK? Zna itt az van,HA SENKI $$$... NEM NEM SOSE NAP? VÁSÁR NAP? Zna az van,JOGY ÉN KATONA? -ez ugy,hogy most ténleg, ahogy én akarok nektek, meg jelleni, meg meg beszÉlgetünk, amit ha érteni kell, most ez is az, hogy addig addig nincs naplemente, mig nem mi vagyunk a napunkba punk, de apuénk megint, érthetetlen...és mosr körbekörbe bögre,sárga bögre körbe, mig beszÉlgetünk, addig digi dagi daganat élünk? -halunk, na itt van az mi ÉDESANYANYLEVÜNK FÉNYÜNK SZEMÜNK FÉNYE, A TESTVÉRKÉINK, DE VISSZA, HOGY AZ AZ ÉDENKERT, na most SUNY Sanyink, megint nagyott nőtt a szemembe? Vágyódom dom, mennyei békére? Száraz tónek nedves partján deglett béka kuruttyol...
                   Innnenn...fita, mikor NYITOTTUK nyihahaha... A Mi is ufo-k, vagyunk! -tópikot, az ténleg, amit a gyerek tegnap a c2c on, esetleg, de ahoz, az ami mi MAGYAR OK VAGYUNK,ÉS MAGYAR RULL GONDOLKOZUNK?-arrul kódolunk, --ziitt az összes villogásom... hogy NNN... fita, ezt nem tudtom ugy bevillogni, hogy MI A MI VILÁG LÁGER? - EGYETEMÜNKBE kis ovodások?- na meg ovogumi, néni, nagy bottal? -cumi?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (994)