repcsepista Creative Commons License 2024.04.28 0 0 994

                                 UFOzzuummm... miEeee... Éber vagy sréber álom, überalMUK?- überérálom, magam át én csinÁLOM, na meg mindent és mindenkit mak mak mak.. MA GOD? MAKOGJ MOJOM,MO MO MO... xex xex xex...tex tex tex... xexxeltesék, meg nagy nevetek?-tecceLeghettek hecc hecc hecece... etyele petyele...
                     1.: 4/28. A KÉP? Kezdetben minden a te kezedben, már az hogy országotokat a kezetebe adtam, az már mérges kigyó füvöla, és büvÖle? -kábtása kása? Baxás kása, az asszony magva, és a kigyó? MAG AD? Vannak fajok, növény fák fajtáik, $$$... vannak al fajok? Hangok és hangárok? -akik egymással Szól -beszÉlnek és megértik egymást? Értik egymás szavÁt? -érzik egymás savát szagát, dögszag? Zitt a röffrén:AZ ÉSZ, ESZEM, ÉS A KEZEM ÖSZHANGOLVA, (vagy levágva?) COORDINÁTA? NÁTHA? MIG NEM TUDJÁK, NEM IS TUDHATJÁK MIT BESZÉLNEK $$$...SISEGNEK pletykálkodnak huhognak ORDITANAK MINT ORDITÓ (SAKÁLUK VIHOGÓ HIÉNÁJUK STBBB...BESTIA TBCCC... CÉLJUK) OROZLÁNUK? -a tyutyujaik? -tyutyUKjaINK? Ha jön valami, vala ki, hogy honnan jön, lehet látni? Hátulrull? Pacal UK (U?K?) Hátizsákuk? Jönnek a magyarok jönnek a magyarok jönek...lelpptünk a falvédőnkről? Fita, na itt jönne Szent StefaNUKijakik, azaz majd ha a tuDOMONEYNUK, regyük fff...a világvallaga szarta szerte a MAGYAR AGYAR MOM OSZGÁOK KÖZÖSSÉGEINK, ha nem volt beadás földeSuri teher, nem volt pénz, ami van? -aha a fenekünk ki van? -vala vallaGOD azaz minden annak a következmennyezetük?-következ menye? Ó és UJ szövetsÉGége, azaz abram, neked adom a földet, na kinek minek kell fizetni adót? -dézsmát, (az első szülött az uré druhé jahvah) beadást,ami ha a föld a fül/des URUK KÉJUK? -KÉP? -NA MOST JÖNNEK A GÉPEK PAC PAC PAC... ÉS GÉPEZETEIK PU PU PU.. KI PUFOGÓLYA OROD A DUGÓJA? Zitt hogy el várás, az el várasodosás $$$...O $$$...ÁLDÁS ALLÁD ÁS?- sodrás ami vicca, ha valakik mégis akarnák tundi hogy mi van aMERiKába, (bornyas aranybornyasgem) markába, mig ténleg... leg, széttárva?
                 2.: Amirúl nagybaszó lenne, hogy hogy és honnan lehetne meg tudni a szintiszta magyar ok igazsáGOD, az HAN GOD A HUN GOD, ami nincs, mert csak az UJ HIT VALLÁS LÁSS? Fülünkbe forro olom folyat, szemünk pukk... vak a botján koc koc koc...na most ez a KÉP? -mig ez a burnya AUTOMATIKUS? Zitt vicca, mert ODA VISSZA? SZIV VISZ? NEM HANEM GONDOLÁT PONTOK VAGYUNK, AZAZ SZEM PONT? UNCLE SAMU BIKA, JÖN MÁR A BIKA FFF... NA CSAK AZ JÖHET, MEHET? A furra, hogy ténleg nincs egy emlék (szem?-mesz?) se, mert azzal hogy 1000 éve annak, na 1024 hogy a magyarok vannak? Ez az lenne, ha most a fej és nemzeti adóságokat, törÖlNUK, akkor nincs magyar ok egyáltalán? Fita nekem rögtön feltükn, hogy a kis Jésus? Jéhsusuk, zitt a 66 foka a fokasnak, hogy KINEK -KIKNEK ÉS MINEK MI NEMNEK?-KELL FIZETNI BEADÁS, na vissza MOmusa HoUSA -azaz fehér háza, önkéntesek épitik, (adomány, de ténleg aód az adomám komám,itt fa som?) am most leirtam, hogy ahogy a emeletek, most a lépcsők mennek tovább a láthatatlan esetleg a felső housa hUSA? Közbe közbe menek hanyat vágom magam...ez tegnapra ami mndig hogy olyan borzalom nyomor. ahova nemtudok bemenni bimini, csak egy pár percet, mert én az gondolni sem akarom, és amit má őők csak az al MUK, mutáczioNUKkal, azt nekik kéne csinyalni? -jaja kula minden $$$... S'RUK KUR$$$... mégvagy?- spekula, azaz ha az abram ram? -fita itt ab ram, és abrak a dara? -szalma alma széna szecska, és fasirt? Zitt az hogy jaja előbb a NÖvény -világ, és onnan a állatvilág, ami minek a NŐvény világ? -azaz szemnek szájnak ingere, (hala vada?) de mikor az állatok egymásnak estek? .hulla hulla ho, jöjj el kedves télapu?-Zsna most a MUTÁCIANUK HEGYEIKET -VÖLGYEIKET, zakatol a vonat, én a legszebb jányuk közzül téged választalak, Áldás béke... állj közzénk és harcolj érte? -ki esze veszei meg a másikat előbbb...)MOST VANNAK MADÁR MAGYAR EMBEREK, akiknek NINCS HUSA DE USA? TUSA?
                    3.: Amit ma reggel, hogy ébren vagyok, és teljes tejes egészÉben -ébren, és most tudok ÁL MOD DOM? AMIT ÁLMOD OK? AZ A MAGYAR ÁL -MOM? Fita, mi amik akik vagyunk, mi ki MO MO MO...na fita, itt az hogy beadás a föl/des urainknak, és az hogy most A FÖLDI NAGYZÁS buzás baxás kása kassza, juhhukk UK? Ez ha már benne van, hogy VAN MÁS PARANCSAL PARAZITA ÉLŐS-KÖD-Őők, ami ha te most KIEMELKEDEL, ládd KINEK VAN TÖBB PÉNE? NO PÉN, NO GÉN? AZT BÜNTRETRI KIT SZERET? Zez az, hogy most akik AZ EGEKBE (ÜR ÜRÜK S ELEVE ÜRÜLÉKEK KÉNKÖVES TAVAK VAK VAK VAK...ZIT AZ HOGY AZ A VAS AVAS AVASODÓ SODRÓ ROHASZTÓK MENNYISÉG,HA MINDEN VAS A BULL, AKKOR IS HA ARANY VAGY MÖONDUK HA VAN ÜVEGKRISTÁLYUK, NA AZ LENNE A CSEREP TALLPUK? Ja deha 20 zorro a kritáriuma, azaz rIdegsége, akkor azok a jewisuk? Drága KŐ az ilyen szent áldozat, mnt Bethlemi csillag ragyoghat, tehát nekik is van fényufó? Na persze, azt ma született bárányaik, sose fogjál meg látrni, de a PÁSZ PI$$$... TOROK TORKOK? HIT SZEMÜK? .FITA SZEMÜNK? NNN...Hogy hogy...ládd ezt én azonnal, ami nem véletlen hogy én az ENYÉIM -HEZ HOZ REÁ VIG ESZTENDŐT, (LEPELL) MEG BÜNHŐDTE MÁR A E NÉP? Zitt az ÉdesAnyanyelvünk fényünk nyelvÜNK vezet? Zfita, tegnap a c2c-on, a gyerek, ha most lesz egy nagy UFO -KONFERENC REFERENCE ÖSSZE RÖFFF...AKKOR MEG KELL HIVNI EGY UFO$$$... Vicca a ma reggeli, itt e reggel regel reggel ismét van egy Uj Napunk, vagy na pukk? A gyerek, hogy az hogy zizráler, (ezt ő mondta) az 70 országok királyság UK? -na a 777...a többi, és hetvenkednek? Na beszélnek a sréber nyelvról, amit most NEKEM -NEKED -NEKÜNK NNN... mert végül is minden UT? -A MNNYBE BE A FÉNYBE VEZET? NA MA MAG AD! HOGY MADARAK A MAGYAR OK ÉDEN -KERTJINKBE VANNAK, AZ TUTI? -DE HOGY CANNI BELLÁM MI JUHUK BÁLUK PÁLUK ORGAIÁGYIA? MAYA BELLÁMI MI? HOGY A KIGYÓFAJOK ÉS FAJZATAIK, NA ITT MÁR BEJÖN, A MUCUS? MÓ KUS? HA HA HA---BEEE...ENGEDITEK ŐKET, FITA EZT TÉN LEGEND LEG SONKA, PIROS STROMPANTLI RAJTA, NEM OLYAN AZ?- AMIT TE AKARSZ? -S$$$... ez NEM MEN, NEKED LETT CSIN ÁLOM? -LÁTOM, HA HIT SZEMED LÁTHJA AZT TEJESEN... GULÁSZTA?
                   Innenn... mindenkinek kell legyen egyen, álma fája? -vagy fej fa? -saját világossága edénye sárga bögregörbe, kertje? Kertbe mentek a tyukok...tyutyUK? -minek a husUK? -a csikrkét megfőzik...mi lett belőletek? -le$$$...
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (993)