repcsepista Creative Commons License 2024.04.28 0 0 993

                                UFOzzuummm... miEeee... ha valaki tudja, az meg nem mondhatja, mondjátok, mghalt é a Ur, én értem? -te ti tá... szátok csak tátog tá tá dá?
                   4.: Kávézzuummm... tea, greee...en, green green green... nagyon trotya vagyok, és igy már sokat voltam, ami ez olyan, hogyha hozzá érek a bőrömhöz is fáj, és ugy 10 -20 percenként, le kell feködnüm, hanyat vágom magam, és nagyjából elmen az ami nem gyengeség, hanem elszédülök? -s azt előzöm meg, azaz ez valami olyan, hogy magamra vettem e -világ? -terhét meg bünét? Mellesleg nagy tornádók vannak az ország? -közepin, sok sokk...olyan jégdarabok,mint egy tenisz labda hullik az égbül? _hogy az is befolyásoljna? -na megyek egy kicsit kifekszek...Zna nekem mnden tavaszzal spont április,hogy vagy megtisztulás, vagy át állés nyárra,csrebogás, mikor lesz nyár, mikor apád, kaszáloi jár, na van az aranyormányos -páncélos cserebogár, az lenne a kan? Zugg az égi madár, neki men a falnak, nagyott koppan, és el hallgat, na a superbombázó repülőgépeik? -mikor mennek neki a falnak, mind? Uj Jewrusálom? Mivan, ha minden ami örökulj uj, de nagylábuj, örök van, az nem lehet hinni? Rengeteg olyan hogy 50 milló, hagyta el a lakását, s a tornádók nagy károkat okzonak, amit én mikor picike gyerek valék, olyan házak kellenének, (Jurta?) ami antigravitációis és a levegőbe lebbegnek, és mikor apu helyett menten az álomásra bekötó kövesutatat csinálni, akkor is hoverrekkel, de minden ami vassal az gravitációs lehet, és minden amibe vas reszelék (hemoglobin) oldatok -ellemi pára, vannak, de itt az első az lenne, hogy AZ ÉGIEINKKEL EGYBE EGYETEMBE? -Iskolába -középioskolába egyetetre jár az ürge, és amit mos kellene tadnunk vagy NUK, hogy mi van az ürGÉNbe,(GÉbe ingébe) bolha Sára rsára ára az inGÉbe? Sfita, pitim, ez nem olyan az, amit te akarsz, és ezt nem neked csinálták, de ki csinyalta, (nem én csin álom?) és most az összes irataim, hogy miEeee... monduk már midnenki tudja, csak még nállam nem esett le, a pap az ágyról twist...
                    5.:Zna itt hogy MI KI A MAGYAR -MAGYAR OK? Ználam, olyan hogy én nem az vagyok, vagyunk? -az akkor is (SUNY Sanink, mikor méh nem voltam? )az vagyok, mikor nem tudom le tagadni magam, és tagadd meg magad? Hogy ennek hogy kellene legyen, ez az hogy MAGYAR ÁLOM ÁLMOM ORSZÁGOK, és hogy azt hogy? -hogy vagy? Na fita, mi az örök szirtekre épitünk, ami inkább mi FÉNYEK VAGYUNK, AZZAL A FÉNYATYÁNKMAMÁNK KI VAGYTOK A MENNYÜNKBE,ez az hogy tegnap bele néztem az BIBLE filmbe és az asztalnál adják körbe a köcsögöt, amibe a kezüket öblitik, és a vizbe akit Jeshus Ghosthus (Ghóstföldiik) egy jelenet, vizióÓ fej mely vértól aztatva, és nagyon beszart, és mondatják vele, hogy hol-napután meghalok! -az ELLENSÉGGEIM KEZÉBE ADATOK? ADATOK? Na Juhdynak, nincsak barany bünde bőrbe, előre be lett szervezve a buliba? Csak egy olyan,ha volt ellensége? Nyitottam egyolyan tópuiszkozatot, hogy KRISTHUS EGYBEN AZ ANTI KRISTHUS? Zitt nem akarom tépni a szám, de amellik HOUSA meghasonlik meg nem áll? Most az, hogy borzalom lett volna, ha nem hozÁtok jöttem volna, mert nekem -neked nektek NNN...Fita, amit most az hogy KIN? -HALÁL? AZ BIZON AZ Ő ŐK KINUKiNUKUKKAL KECCKE? Zett eleinte, ami a Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? Whohhh... mikor meghaltam,most láttam, ténleg minden meg van irva, sirva sirba? Hadd temessék el a halottaikat a hadak utasok LEEND? -csak hadoba? Ami van, hogy az amik (akik) magyar ok vagyunk, az a SIROKUN NUKUNUKON NUKUK? -KONUKUSA TUL VAN? Zitt megint, persze hogy állandóan is mét mét mét...kecske mét, bakkecske szereti a kést? Vak vakok vezetik a világtalant, na most itt van megint az apai nagymamám, de aki sponzirált a néne, álmot látot, és én GOD CSILKAJA VAGYOK, ÉS AZÉRT HOZATOTT KI! De a férje is, meg a gyerekéi nagyon ellenezték! Fita, most itt kint engem, hogy hogy lehetne pénz összekunyerálni, és engem eleinte csak az érdekelt, ming itt is amiket leirtam a MiUFONk? Na én semmit nem változtam, csak azzal amt apainagymamám, hogy igen itt is lehet ebbe a testben (porhüvely) is, csak ez egy olyan ruharühe, hogy ezt le levetni, de most akik már ébredeztek TALLPRA TAPSRA ÉS LURA? -UFO?
                    6.: Ma reggel, hogy az csak álom, de a fiad monta, foss... az agyad, na fiaiat iomádja, és most, ha lenne áldozat, akkor magát is meg engem, de NINCS!!! Óh milyen SENTE SERTE DISZNŐÓDISZ NŐ TEKNŐ?- áldozat??? -az ilyen?- szent?- azaz ki mi ki MO? Fitaljunk, hogy Koppánuknak 9 felesége? -az egy gicsit lehiggasztott, de jogy NEKI NEM PARANCSOL SENKI, HALLGASD MEG MOST AZ ASKANÁCI flótásaikat---FITA, AZ HOGY ŐK HOGY ÖSSZE VANNAK LÁNCOLVA? -NA NEKIK $$$...MEDDIG? Zett torr...most csak annyi,hogy akik a PÉNZ? -DIKTA TURÓIAIKAT? -FITA LEVÁGNAK, MNT EGY JUHUKK VAGY EGY KÖVÉR PACAL DISZNŐÓDISZ UK? Jaja most hallotam, mert körbe vagyok véve jó lelke$$edőkkel,fita minden most azonnyal angyal nyál nyaluk nyalábuk, SZELLEMI SZINEZETEK, S HA VAN SZINED, MÁR SZINT VALLOTTÁL? Amit most körbe körbe sárga bögrekörbe görbe? Zitt ha te nem mindennap ninden nap, nappal nappalod PALOS? VAGY PÁLOS A NYÁLAS ÉS PÁLOTT PÁL ITT A PÁLLOITT báránybőr bunda,SZÁJUHUKk? AZ ARANY SZÁJUK, PÁL APÓS UK, TOLLA? Fita, vér áldozat nélkül, nincs bün bocsánat, tehát te sebeidben halsz meg? -abün, ha nics sebünk, és nem tudnak bünNŐbe? -ejteni? -na mi a NŐ, jaja a ki meg bemenő, a cseléd jányuk? Sóval az hogy az nélkül, hogy most AZ NEKEM, MA IS, AMIT ÉN LÁTOK, MAGAM ELŐTT? A NAPOM POMPOM, ÉS A FÉNYEM, SZEMEM FÉNYE TE TI TÁ DÁ? Fita, itt van az, hogy midnenkinek van egy álma, és az hogy már itt meg lehet tudni hogy van örök élet, és ez lenna a mag ad! Zett csak akik ébredeznek, és itt most a MAGYAR ÉDESANYÁNK FÉNYE NYELVE NYElVÜNK, ez azonnal, hogy most az olasz táborba (1970KÖRÜL) rögtön az angolt és olasz nyelvet el kezdtem tanulni, addig nem láttam, na az oroszt mert kényseritettek szivemből utáltam,(na az, bizon taszit? -de én csak nem akartam tanulni senkineK,főleg robota?) na most mégis az amit az angol nyelvekbe, az ténleg amit a Fercsi bátyánk, hogy legalább a lát in, de az csak az angol-latin nyelv? - 11% kaka? -kaka? -teli a gatya, bili?
                     Innennn...na most az hogy mindennap kell FÉNYÜNKET villogtatni LÁTTATNI? LÁTOL? MIT, LÁTOD A A AAA...FÉNY PONT, OTT, AHOL FÉNY PONT VAN?
...öááá...

Előzmény: repcsepista (992)