Angbet: Creative Commons License 2024.04.28 0 4 37677

Nem akadtam ki, csak feltettem az adekvát kérdéseket, amik bennem is felvetődnének magammal kapcsolatban, ha újra innék. Meg amit az addiktológusa is valószínűleg feltenne egy ilyen helyzetben. Gondoltam, lehet róla beszélni, ha már erről szól ez a topik, és ő ide ír ezer éve. Itt nem egymás ellen játszunk, hanem egy sorsközösséget alkotunk. De ő ezt támadásnak vette, és passzív-agresszívan visszatámadt, hogy mit ugat bele egy marihuánafüggő. Így nehéz beszélgetni. 

Én úgy látom, hogy Kalkaster már elengedte ezt a kijózanodás témát. Az egész diskurzusból, a reakcióiból nekem az jön le, hogy ez nem egyszeri alkalom volt. Felénk még mutatva van egy látszattörekvés, egy kirakat, hogy ő józanodásban van, de már nem hisz magában, hogy ez sikerülhet. Ezt látom. És nagyon sajnálom. Viszont sajnálom azokat is, akik innen próbálnak erőt meríteni, és abból, ahogy erről ír, félreértik a józanodás lényegét. 

Abból, ahogy veled és velem is viselkedik, nem az derül ki, hogy rendben van magával, és minden olyan szipi-szupi, ahogy írja. De természetesen az ő dolga, és ha nem akarja, hogy foglalkozzunk vele, én máris befejeztem.

Előzmény: Burgi90 (37675)