repcsepista Creative Commons License 2024.04.27 0 0 992

                                 UFOzzuummm... miEeee... ha valaki tudja, az meg nem mondhatja, mondjátok, mghalt é a Ur, én értem? -te ti tá... szátok csak tátog tá tá dá?
                   1.: 4/27. A KÉP? Amit igért Haleluja, fita,mert itt volt egy Halleluja, azaz hall a luja? Ó Ő vezet, az Égi HUNHON HanGod, Szól? Vannak a kis áramkörök és nagy, az a magcsaládok, és csak EGY MAG MINDEN MAG, VAGY MAK MAK MAK...MA KING, MAKINK MONEY MONYUK, NYOMORUK AZ EGEDBE HÁG ÁR? Zitt az előszél, hogy hogy tudnunk meg szaadulni a KINUNK, VAGY KINUKISAINKTÓL? KIN ADÓ? GIG GAZOK? A GAZIRTÓK, VAGY IRTÓ GAZOK? -közbe,egykicsit lefeküdtem, olyan mérgezésem van, mintha a mérgeskigyó megharapott volna? -smirna! -volna! -dögölj meg? -halj meg dögölj meg... Fita a romlandó hus xexuállat testünk lenne? -mit enne? -fene? -fényem nyam nyam nyam...Anyam? Fita, nem e a fenekünkbe játszódik le, minden ami hol az agyunk, ágyunk? Menek csinálok greee..en green green green... teát? -a te hited, (hitt ed edd?) meg gyógyit téged,enem? Itt a husom, neked adom, de monduk, neked nincs? -jaja husángom? -bank bankáróm, de biza áron, s mi az ára? -a káród, vagy a csicsád, a bájod? bagy bsjod Baja Nincs semmi bajod, jaja azon kivül? Okvetlen, hogy a szent iratAIk, kirakatAIk bótAIk ÓUjslag?- olyan nyomorról beszélnek, monduk vehetNUK ugy őket, hogy Intelmek mek mek mak...Ma King, making moneyNUK, azaz ha nem mndeNem az Urnak adóm,minmdened az övék, öv allatiajaikajakajlaJAik, szivem is neki adóm,s nem eleve ha Ő ŐK...AZ Ő ŐK TEREMTBURÁJAIK TEREMTE TEMETE MIDENT PUPUUK NUKINUK S NEM LÁTOD? -JA ANEM IS TUDOD SŐTT SOHA SENKI MEG NEM LÁT666... JAH? DE MEG LÁTHATJA MIND EGY GYIKUK, KIGYÓGYIKA A MO MO MO... KIGYÓÓZIK? O MEG U? MIKOR AZ EGEDBE HÁ HÁ HÁJA...HÉJA HÉJA GERLICZE...BOKORBA BOKORBA...MEGÖLTE MEGÖLTE...MEGTUDTA,DE ELŐBB MEGDUGTA,AZAZ AZ URAK URA KIRÁLYUK (CSIRÁJUK) KIROLLA, SZELLEM BELE BUJA, ÉS MEG DUGTA? MEGSÜTÜTTE LÁBOSBA DUGÓL DUGOL DUGÖL VAGY NEM VAGY?-JAJA HA NEM HAGODMAGAD MEGDUGÖLNI, DÖGÖLT VAGY VAGY VAGYOL? MÁR NEM FÉLEK, JAJA A HUSOD, AZ OLT-ÁRUKON ÁRUK LÁTOD MAG AD?
                2.: Most a padlóra feküdtem tettem le magam,közel a földhöz, de hányingerem vala, a testem,a husom, minek vala, de lámpám,a dudám, a cuplungom...na ezt a gyerekéinknek,hogy van több is mint BENDŐ BREND Ő beadó? -nyremec, bekapstad jah... -dobb oda mag ad, az adózz tata? -$$$... Ő ŐK? -FELRUHÁZ ÉS TÁPLÁL, Ő ŐK?- RÁD GONDOT VISEL, DICSÓ CSÓ KIRÁLY ÉG ÉS A FÖLD KURA KURÁD? KURÓD, KARÓD, AZT KARÓZZA NUKIZZA KIT SZERET? KAI KAJA RÓKÁAIK? RÓKÁZZ! NA VÉGÜL IS RÓKAKOMA SPÓRULL JÁR? RÓKA FOGTA CSUKA, CSUKA FOGTA RÓKA, WARGA FOGTA MIND A KETŐTT? Van egy uj BIBLE film, mikor a Heródes Jewrusálom Templomuk négy szögletesek, a mellék épöleteik is, és itt amit most nyomoruk, nyikorultak azok a NYOMOR NO MOR MONEY? -ROM ROMBA NO MOR MONEY NEGYEDEIK? Zna ami meGOLDás láss...az ha a nyoMORULLtaikat önállóvá -ká ká kkk... egye mindenmki a saját kaka? Zna ide, mitól büzlik a hal?, hall? -a vizbe? Most vissza kozz...tegjnapra, hogy olyan hogy BE KAPCSOLÓDNI AZ EGY ÖRÖK ÁRAM? -KÖRÖKBE, HOGY ITT AZ ÁRAMKÖRBE, ZÁRLATOT HOzTAK?- LÉTRE, VALA KIK, VALA MIK? FELTLÉLEN MIK, MI KI MO MO MO...A TÖRVÉNY Ő ŐK? -ADÓK -KÓDA? Nadin fida, abba hogy MIK? -mnidenki mint egy muki, muk $$$...benne vagyon!!! Vegyük,hogy MOMUSA ANGOLUL HÖRÖG, VAGY NYEMECÜL (MEG VAGYTOK MECCVE) DE EGY FA $$$... ANC VANC DROY DRONUK VAGTOK) VÁNCOG, EGY SZAVAZAT DÖNTÖTTE EL A GYŐZELEMÜKET? A GŐZGÁZPÜFÜGÉÁSETITOVALÖKÖDŐKÁIKET, azaz zitt a Kossutt UT lenne lett volna deee...kellett egy gizs előjáték RUKUNUK UT, AZ ARANY VÁROSUKBA VEZET, VEZET ŐK, ELŐL ÜL A MASHINISTA, KI A GÓZ -GÁZOS GYŐZ -GÁZOL, NA MOST AZ LETT MIND A KETTÓNK VESZTE? HOGY A HOLT VILÁG, BESÜTÖTT AZ ESTE?
                3.: Most csináltam egy could alkaserceles pohár vizet, ami a kinoktól,kin okozóintól nem meg kell szabadulnunk NUK? -fita az az ami a halál, azaz sem nem hallok semmit,de nem is akarok látni, és ebből a kiánzásokból, elég? Na meg kell szüntessük a KINUNK, VAGY KINUK OKOZÓINAT, és most ha elkezdenek NUKIZNI...azazl a KINUNK KINUKUKUNUK...fita amivel dolgunk van azok NEM ÉLŐ, ezt ma reggel láttam, hogy nem véletlen a szerenzsételen CSAP? CSÁP CSÁP CSÁP...UGY MEG SÁPÖLLEK MINT SOHA TÖBBET SENKID? GYERE KID? VAGY MEGJÖTTEK A ONDÓVÁRI HUSUK SZENT DIG STEFANUKIJAKIK? Naz itt hogy a nyomor no mor no romba tökölök NEGYEDEIK, ez az hogy van a fa kereszt, de a horog kerszt sőt minden ami +? -aza GOLGO GO GO GO...TA UTUK, ÉS KERESZT, NEKIK??? ÜDVÖT CSAK AZ EREZ...Zitt fita,mert EZEK EGY VALUBANK ANGYALI NYALI GÉPEZETEIKKEL, AZAZ MI VAN KÖZTÜNK, ÉS KÖSZTÜK, KOSZTÜMÜK? -MUK? -MUKIAJAIK-INK? Megismerni a kanászt, fürge járásáról, üzöttfüzött bocskoráról (na az oláhok, az oláhok, facipóbe járnak, ajajj... facipóbe járnak) tarisznya szijáról...sya? -diszNŐbőr? Sóval, a KIN OKOZÓJAINK? Zitt az ogy apuÉnk, itt, pitim, ne hibáztass okolj s bánts -bántass senkit, mag ad? -se, na ezt most én toszom hozzá? Na ez az, hogy ha valaki elmélkedik, az kétseggtelen magába száll? -vagy a gatyába sár? Maga hogy most azt hogy LÁTTAM A A AAA...NINCSAK, OLYAN HO HO HOOO...NYOMOR NO MOR? MORA? Érdeskés, mert most riadó van,hogy kina meg jewusa mandróik, na fita, robot xexuuk állatuk, és sgggxuállat -robotuk vagyunk? -jaja ha vannak TÖRVÉNY ADÓK, MOST SIRI CSEND END?-, ÉS HULLASZAGUK? Zna ami itt a MI MAGYAR OK TETSVÉREK KÖZÖSÉG? -AZ LENNE A NAGY ÁRAM KÖRÜNK, ami tegyük fff...hogy az hogy kövek, azok se maradnak kőkövön, de vasbeton dzsungelik, na azok ugy, hogy most a a föld négy sarka? AZ HOGY NYOMOR NEGYEDEK? Ami most azonnal is késő, irgalamatlan nicns kegyelem, a HADIPAR/PATWAR ÉS A VASIPAR..AZAZ ITT A VASBETON DZSUNGELEIKET, FTOTA EZEK BUKOTT AZAZ BUKKTATÓRA ÓRA ORA AURA ANGYALAIK? LUK UK LUKUK LUKUNUK!!! Fita, pontosan az, ami a TERMINÁTÓRAIK, BRESZÉLJ A KEZEMNEK, ITT A VAS AVAS FA SOM $$$... OLAJOZZ AZ OLAJUK UK? -A 10 SÜZZZ... LÁMPÁS? -CSAK ÖTNEK VAN PETRÓJA...
                 Innenn...na oljan, ha meg halok, nevetnek rám az angyal LUK? Fita, ebbe együtt, tehát ebbül csak együtt...aki nem az elnyütt? -nyüttek nem nyüszitenek a nyüvek?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (991)