repcsepista Creative Commons License 2024.04.26 0 0 989

                                 UFOzzuummm... miEeee... Akasik rekordog Kór -Kor (Büntető -Bankár) Házaik, test és elme? -elment a pap aludni?
                   4.: Kávézzuummm... tea, greee...en, green green green... Vissza mikor elóször ebbe a zubbonomba -kigyó vagy kutyabór, na kutya, de vizsla? Soszor leirtam, de állandóan ott volt, hogy akik tudják a gondoláttaim, azok azonnal, van hazajuk nukinuk? -akkor icckiri és rögtön begyuladt a farkuk, ládd a pinpong labda, mikor lángra lobban? Na ezek monduk, eleinte, mig nem öltöztünk be ebbe a ludbőr? -naaa...bátány bőr? -aranygyAPjas, csengősbárány, fehér -fekete raccka? Jaja ha Jójónk a főpásztor, ha nem? Fita, a fényünk, és most csak azzal tudunk érényesülni itt is, az itt, emitt vagy eszt itt? Fitelitek Esztert? .tudott évényesülni? Ami itt dögletes, hogy itt minden elmiult, de rég mult, és most az álmom mára közpin ázunk. Jada amibe belekezdtem, hogy OLYAN VALAMI ITT EZZEL A SZEMMEL, CSAK A GOLGOTÁN, LÁTTALAK EGY ZÁP NAPON? HA ZÁP? PÓZ? Na, az hogy ha nincs senkim többet, akkor menek utáNUK? Fita, mert itt EZ MULT, AZAZ zezz...ha olyanok nem lesztek? -kaput, fakapu? Most ami mára, kapcsolátós, hogy olyan hogy volt? NINCS ÉS ITT MÁRIS MARIS, AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS, akkor mi mi mi... mi ki MO? Zna, itt az van, amit szintén, ha többet nem beszél hozzánk, na válasszunk magunknak királyt? Most az, hogy Babylonka, na a LOAN? Bába Ylonka, loanka? Bábel? -Torony? -de nem Tron, ki látó, mellesleg a magyarök mindig is FÉNY PONTOK,(csillogo csilagok szikra esőt fff...)ÉS TE TI VAGYTOK A SZEMEM FÉNYE,NA MOST NÉZÜK CSAK A KIVASZOTTOTTAIKAT AMI CSA AZ LENNE A SZEMÜK? AZAZ SEMITA? Ugy érdekes ca$$$...az kész pénz, egy-kézben, a többinek nincs keze? (kéz ész ccordinátha? Na van csak lyukas? Jami most az hogy ÉPIT-ÉSZEK? Zna ha az LENTY? -HOGY VAN HULLA? -ÉS HULLADÉKOK, AMIT EL KELLENE ÉGETNI, ÉS MOST HA NEM, AZAZ EZ AKIK AZ ÉGETŐKEMEN-CÉSEK,ládd mikor lehuzták a Mi is ufo-k vagyunk! -akkor egy gigantika nagy DURUNG? .megjelenik, és hogy nem tudtak ugy elhallgattatni, hoogy ti nem vagytok tok, amihez most itt mi, a MI TÖRVÉNYÜNK AMI CSAK AZT LEHET LÁTNI,MER AZ A FÉNY -IGAZSÁGUNK, VAGY CSAK NEKIK LEHET GAZ UK? GÁZ? -na amit akartam, hogy itt a conbaszó LOKOMODIVÁK, na csak azzal léteznek!!! -Soha, ill. -a végük, hogy minden ami élő, belefulldt a végtermékeik MÉRGE MERGE MÉREG DRÁGA gázukba, amit le akartam,a Sleuth tesónk jövendőbondóba,James Bond? Angyal kalandjai?
                   5.: Mikor először találkozunk, megprószáltam de azt, hogy itt egy fény pont vagyunk, és most olyan, hogy ezzel, én mindenidők leghiresebb -legnagyobb alak lettem,a következő pillanatban, fita, ugy ahogy mondion, egy pinalat se, és EGY GIGANTIKA NAGY AKTÁK ACCORDOK RAKTÁRAI, na most itt bele láttam az aktákba, azt ami látni akartam! -s milli olyan,amit mos én, jövök hátulrull jelentem a Fehér Háznak? -ez azért, mert ennél még meredekebb csoda olyan, amit most én is, itt szem? -nem láthat, és itt miért van MULT? -multunk? Ehöz, most itt, apuÉNK, MIKOR EZZEL AZ ÉSSZEL ESZEL , ITT NINCS OLYAN FOG ALMA $$$... na most csak nagyon ugy, hogy csak rácsapok a döglött légyre, ne légy?-ha eleve minden döglőtt lőtt-lőttek,mi voltunk ti vagytok? -ez a beszéd? Ha olyan nem lesztek, mnt a ma eletett ett fiadzott szopos mallacuk? -jana a 14 napos báránuk? Fita, anyum, vagy ember lesz? -belőled vagy megdöglesz, apum, attól félek, hogy el veszel a magyarságunk szamara? Nézzük, ami belevágtam több nagy fába, hogy borulna rám minden ága? Zna ez olyan gyereke$$$... de itt van az értelem, és az az, hogy egy gyerek mindent tudni akar, -leglább is szeretne? -fita, ha olyanok nem lesztek, mint a kis gyerekek, na olyan, ládd én nem tudtam fel nőni, azt HITTEM, bámultam a felnőtteket, na apuÉNk, talán nagyobb gyerekek voltak, mint én, és ők NEM HITTEK, HANEM MAGYARORSZÁGUNK MENNYORSZÁGUNK ÉS HA MÁR VAGYUNK KETTEN, LÁDD Ő MEG ÉN, ITT VAN!!! -HA BESZÉLGETÜNK, ÉS MOST MIDNEN AZ, HOGY AZ APA ÉS FIA TESVÉR TESVÉRE STBBB..TBCCC... KÖZZÉ ÉKELŐD--JÖN, ÉS MIKOR AZ APA ÉS FIA EGYMÁSRA TALÁLTAK, ITT A MAGYAR BÖGYÖRŐ? Znz zmi van, most én olvastam Swédenburgtól, hogy pontosan meg tudta mondani, és az való, mikor végleg el hagyta a porhüvelyét, és ez igaz, és pontosan meg lehet tudni deee...
                  6.: Zna ma reggelre, a FÉNYEMEL JÖTTEM UGY BE, HOGY NEMCSAK A DUNÁNTULT VILÁGITOTTAM MEG, HANEM AMI A KÓR -KOR MINDENT TURÓ REKKORDOG TÁR HÁZA? Zna egy olyan, hogy minden rekordolva van, (az elemi mi szinteken) és már minden megtörtént, és itt van hogy meg van irva? -meg!!! Ezt ugy prószálnuk meg látni, hogy EZ HA MULT, SOSE VOLT? -HOGY A FELEDÉKÖNY S KÖNYVEK IRATOK A AKORDOK -RECCORDOK HÁZA, A KÖVETKECCŐ? Most ahoz hogy te itt létezzél, ahoz neked, be kell iratkozzál, ládd az anyakönyvi kivonat, ami nélkül, te itt nem vagy, azaz ténleg nem vagy! Zn most, itt az nélkül, hogy ne lenne jegyzetek róllad, ami róllam is van, ezt megint, hogy lehet hogy én NEM VAGYOK, azaz vagyok, de az ami vagyok, egy fekete pont? Fita, nem könnyü, mert az aki vagyok, az egy olyan hogy amit a magyarok Isten, na apuÉNk,az hogy NEM VAGYOK, AZAZ ITT IS AZ VAGYOK,AKI EGY SZELLEM DE CSAK FÉNYEMBER FÉNYÉVIKÉVEL EMBER? MERT VAN? FÉNYEM? -SAJÁT FÉNYEM SAJÁT NAPOM? Na most megérteni ezeket az ÉGI FÉNY JELENSÉGEKET, azt régebben, hogy a fejem és kobakommal az ál kapccsal,most a szemem és az orom csonta vagyok? - és most vana a mindent tudó -látó szemem,és gondolát sebbesség, nem hanem ugrabugra, és nem véletllen hogy ugró mókus akartam lenni, és abba bele egyeztek apuÉNk? De az iskola igazgatóm, V.Karcsi, ha iskolába adjátok, megölik, és ténleg ki is rugtak minden iskolából magyarországon, és a KGST tagállaMOkból is! Fita, most az, ma.hogyha egy elnőkéjuk, olyat tesz, ládd JFK? (dö a greenback) -vagy Nixon sintér, akkor ha más incs assesinázzák? Fita Ronival találkozom és leritam! Zna most, mindent nem hogy meg kéne tudni, de itt minden egyénnek, mert azt hogy te vagy, és mindenki az, mi ki vagy, azt csak te tudhatod? -na az lenne Isten? Napisten na piti, jaja MINDENT MEG KELL TUDNI? DUGNI, AMIT AKIT MEG LEHET, JAJA A SLUSSKULCSODDAL jaja látom a meztelen sire-szőjMÓ? Fita, mindent kis ellem részkéról, van adat a KÓR-KOR AKASIK RECCORDOK HÁZÁBAN,NA MOST ÉN 29 ÉVESKOROMBA, mindig 28 irtam,és ténleg 29.dikbe voltam,és ténleg meghaltam! De nemcsak azt, hanem minden ami a SZERVEZETED? -KI SZERELI SZERVEZI TERVEZI? Na most, a másik 79? -de most az hogy ez az az... olyan valami, hogy itt van egy SZÁMITÓGÉP -CONPUTER, ami mindent össze -egyztett (minden KÉP $$$...ege ÉGE?) és az lenne, az az ANGYALI GÉPEZET, ami most valami olyan, hogy magával megsemmiisiti mnden olyan létezést, amibe bele esett a féreg? -dög ölt? Itt most reggel mondtam a fiaimnak, és neee.leglább 89? -amit most én NEM RAJTUK KERESZTÜL, ÁLTALUK (fita már leirtqam,hogy csak mnt judó kersztény jöhetsz be, de az minden olyan, hogy ha husevő vagy, a vőjuk) JÖTTEM BE, HANEM KÖZVETLEN, ÉS AMIT AKAROK, HOGY EZT TI IS NEMCSAK MEG TUDJÁTÉK, AZ!!! -CSAK BESZÉNI ÉLNI TUNDI KE? NIncsak, ezt téneg a FÉNY PONTOSOK, mirt értek pontos, az Óra?
                   Innenn... na ezt addig, én is ugy gondolom, hogy ha egyre többen fel ébredünk örök élet, vagy mire pire...Nizzitek, csak hallani és beszÉni kell, és HA HA HA... VANNAK PARANCS -ADÓK $$$...CSALÓK,TE NEM MEN MERSZ MEG MUKKANI $$$...NA TE IS EGY FÉNY PONT, OTT A PONT AHOL NINCS? JAJA PONT EGY FÉNY PONT? LÁTOD A NAPOM POM POM POPOM?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (988)