repcsepista Creative Commons License 2024.04.25 0 0 988

                                 UFOzzuummm... miEeee... Akasik rekordog Kór -Kor (Büntető -Bankár) Házaik, test és elme? -elment a pap aludni?
                    1.: 4/25. A KÉP? A kulcs, (Pietrónak adtam?) ha nem bánt senkit, annak nincs büne, ma született szeplőlten,nem lehet lelőni? - makulátlan, jaja csak aki szintén zenész de ész? -azaz vak pali vak pali mndent lát? -szemÜvegen át? -mentsd meg a hazád? -házárdir -durr... ki az Ur, és ki a paraszt, de jobbágy van bárgyubb köcsöGÉik? de Geler eres meg hegyes? -mit ád ahazád? .ha nem bánt senkit, had beszÉljen,Éljen,mig meg nem hal, és most ugrik a majom az én majMOM?- a vizbe? Előbb, csak akik egymással ki be szél,beszélnek ÉLNEK,MINEK? Ezt a gyerekéimnek,most jöttek be, és jó reggelt, előbb a kis felesÉgemnek, na együtt halunk- ébredünk, és mindig még az ágyon vagyunk, ha felül, megérinten a kezét ha lehet,vagy hozzá érek, s késöbb...kész a kávé, s jó reggelt örök életpárom fél téglám, na megjönnek a gyerekek, jó reggelt, mondom a teljes nevüket és örök az élet! Most hogy láttam a KÓR -KOR,-(AKA KAKA KAKSOK) HAZUGG HÁZUKBANK, A SZÁMOMAT, mondom nekik, 79 éves kioromba, meghalok, a fiaim rögTötn, legalább 89? Zna azonnal most neki is meg mindenkiMMMnek akik HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BEZZ-ÉLJEN. ÉS ITT JÖN A DÖRGED ELEM, OLYAN ISMERŐS? Most arról, hogy az életnek van derüs oldala, és itt elkezdtem tündérezni,na meg hogy a Dunántul fény lett, és van egy motoszka bennem, hogy vahhon Whoffon kulo,nem az is közre játszott, mertrögTÜN NEKÜNK MAGYAR OK, MI ITT IS AMI FÉNY -VILÁGAINKBA ÉS VILLA NEGRA, NEM APÁCA ZÁRDA, A VILLA NEGRA NEM FÉNYES LOKÁL,NA MI NEM VAGYUNK SAKÁL LUKUK? (HOLDON JÁRT ARM-STRONG?) Fita,minden az,hogy ha NEM BÁNT SENKIT, ITT VAN A MAGYAROK ITT ÉLŐ -ÉLET SZÉKE, SZÉKELY KAPU FAKAPU? NELVÉBEN ÉL EGY NEMZET S ÉG? Znadon fida zunga bunga munka, a MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖS ÉG -ÉK -KÉK? Halunk,fita rögtön hogy akik PARANCS-CSAL CSALNAK, meg-értekeznek, ért? - azóta égünk veszünk, adnak vesznek bennünket, s nemlehet az nem lehet, ládd ez nagyon rám illik,nem kellek senkinek, az enémimnek $$$... elme elment az eszünk,na közbe apuÉNk, most$$$...mustod mi szám itt?
                  2.: Zna oly csodás de láss, ébredj fel, és nyisd ki a szemed, amit most emlitettem a fiaimnak, amit minden aggodalmuk munk< hogy hogy tudjuk megtartani a lákásunkat,(csak ugy hogy beszéhetünk egymással, magyar ok, gyere kid -dik? -töketlnekedik?) na ez nekem csak AZ A MI HÁZUNK, IM A HÁZUNK,HOGY MI BESZÉLÜNK ÉLÜNK AZ ALKALOMMAL,LÁDD SÉP -SZÉP BESZÉDBEN FNYÜNK ŐK, A BÜKKBEN AZ ÉLET? VAGY HA MEG FORDITJUKNUK, LÁDD Ó MEG U SZÖGET, A TENYERETEKBE JAJA A KEZETEK FÁ, NEM LE VÁGVA? - PARANCSOL-ALTATO ADOK NEKTEK, HOGY EGYMÁS HUSÁT BAXXÁTOK BUXXA, ÉS EGYÉTEK, DE ELŐBB MINDEMNDKI LE FIZETI AZ ÁRÁT? Fita, most nem cifrázom, de itt midnenek KÖZEPETE, LÁDD A SZENT BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, A KIRÁLLYI POPSÁGUK ÉS SZENT NEMZETT -SEGGEK, AMI (EGYSEGG) OLYAN NAGY, HOGY EL TAKARÁ S NAPOD, GOD POMI POMILLÓ? PONI LÓ? LAW? -AMIT SENKI SE TUD BE TARTANI, CSAK A POPSID ODA KELL TARTANI, FRÖCCS? MEG VAGYTOK TOK ÁLDVA? ÁLDASSÉK SÉK SÉK SÉK...XEXXELTESSÉK SÉK SÉK SÉK... NAGY NEVETEK, NEVETHETEK? LUKATOK TÁTÁTONG TUDNA BESZÉLNI... Fita, az ő ők juhusukat, na a juhuk juha nem a SAMURÁJUK SAMU RÁJA BIKÁJA? BIKA BUUU...na senki nem látta? -nevetni?-na az a 7 kövér bika, .és a 7 sováNUK, most a 7 sováNUK bika, megeszi a 7 kövéret, na ki nevet? Most az, hogy HE KETTEN MI kis mi ki MO mo mo mo -bota bóta MEG PARANCSOLTA HÁZA NÉPÉNEK, HOGY BUDOSUNK (emékük $$$...) BUJÁLKODUNK, LÁDD ...ügyesen lett be adva,adagokba,hogy jön le a KÉT KŐTÁBLA,(bujdosunk mint Mpzi a moziba, népevel bujdököl) ÉS RÁZZA... HOZÁJUK BAXXA...MEG VAGYTOK BAXVA? KI A BOXXOTOK BOXXA NOVA? -NO AH? HJÁT A KÉTKÓTÁBALTA RÁZZA,ÉS HOZÁJUK...NA ŐK NEM JUHUKK? HANEM ARANY BORNYUSTYUK? -BAXXA, TI IS JUHUKK VAGYTOK,ÉS EZ GOD ZILL ÁTOK PARANCSA DANGG...NA UGY KELL TENNI MAGA TOK?
                 3.. Ha emlékeztek, sLeuth tesónk, az akasik reccordok (nincsak most ábram reccordog háza?) -az van, csak most MI MAGYAR OK, MI NEM VAGYUNK MEG SZÁMOZVA MEG HÁMOZVA? LÁDD A KRUMLIJUK ÉS PUPUK PAPUK POPA LEHET BELŐLED? MULTE KRUMLE DŐRE, ET CU DŐRE? MEG VAGGTOK TOK PÁS-SÁPÖLVE? NA ITT TÉNLEG...ezt ugy,hogy MI NEKÜNK AKIK ITT ELKEZDTÜKN A CSÁRDÁS -SATAMAINK SEGGIT, VERBUNKÓS TÁNCI TÁNCI MAMÁNAK,CICIT ÁS A FIÁNAK, NA A LÁNYA? FITA,ZITT AZ AKIK ÁT MEN A TÖMEGEKEN, ÉS ITT VAN A MAGYAR KURIUZOOZOO...JÓZSI MEG MARI ÉS KIS JÓJÓ? -ELMENEKÜLNEK A NÉP SZÁMLÁLLÓKON LUDÖRGŐK -SZAM ÁR,FÜFÖLLŐK BIKA CSOKEVÉNEIK BAXDÜHE KANGÖRCSE TUL? NA MOST, ITT AZ HOGY HAD BESZÉLJEN HA NEMBÁNT SENKIT, ÉS MOST amit láttam...Na itt CSAK A KÓR-KOR HÁZAIK VANNAK, ÉS A BÜN TETŐ BANK KÁRUK MINDEN SZÁMON TARTÓ (A HAJATOK AMI KIHULLOT, MEG PNA SZÓRSZÁLLAD) KÓR -KOR HÁZAIK!!! Fita, szinte mindent tudnak rólald róllam, és most én aki vagyok, AZ EGY MAGYAR EMBER, AMIT MIKOR ÜLTEM FEL A VONTRA, ANYUM -APUM JÖTTEK KI VELEM, ÉS ANYUM UTOLSÓ BIZTATÁSA KÁSA:VAGY EMBER,ITT CSAK MAGYAR MAGYAR OK EMBEREK, EMBEREK ITT A TINA HALL HEMPEREG, VAGY MEGDÖGLESZ? APUM, UGY HOGY MOST TÉNLEG... NAGYON MEG HATÓDVA, ATTÓL FÉLEK.HOGY ELVEZEL A MAGYARSÁGUNK SZAMARA? Pitaljál Juhusuk jóhus nem lóhus, fóleg nem lu dörgő? -egy szüz szamár hátn, bevonulla JewrissiaUkusa...fita, itt csak DÖG TEMETŐIK VANNAK A BUKOTT ANGYALAIK LUKA NUKINUKA PU? Zna fita, ami nállam, hogy olyan..zitt SUNY Sanyink: Édesanyám hogy ha látnád, mily nyomorban él fiad? -megszakadna rögtön a szived, de itt arról van szó, fiteljal, vagy magyar -magyarOk ember leszz belőlünk,vagy a belük lükverc... a makulátlan szeplőtlen juhukk? -megetted? -hogy tudz abram magávba,tökökbe kerülni, ha nema belükbe be lüve lükver$$$...na most fita,hogy egy muk kukk ..rádülnek?
                  Innenn... a Mi is ufo-k vagyunk! -nada UFO-k? -madein Hu? Whohhh... elkezdtünk magyar RULL nyikorogni, és meg hozta nekünk a tavaszt... le$$$ ... még leves, green levél green levél,illatott hzo már a szél...amgyar nyállal (ökörnyál) magyar nyár? -mikor, mikor apád kaszálni jár, kell apu kasza, kő? -a két kőtábla?
...https://www.coasttocoastam.com/
...SilenSioNUK: Spacecraft spots 'spaiders' ceaterd across Surfice of Mars... Mars a Marsa...
... Billy Mayer, nincsak itt az hogy ufo, ha itt magunkra se ismerhecc... te tudod ugg Magoristen gacca, gatya korca,hogy ki mi vagy? Láttál már igazi kémet?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (987)