Maka - ARENA4 Creative Commons License 2024.04.25 0 3 1311

Több ellentmondás is van a válaszaidban/kérdéseidben.

 

1. Minden NASCAR közvetítésünk alatt legalább 10 nézői kérdés megválaszolásra kerül. De általában szerintem több is. A sárgák alatt rendszeresen foglalkozunk ezekkel, hiszen viszonylag újdonság még mindig, sok az új néző, akik bátran írhatnak, ha valamivel kapcsolatban bizonytalanok. Ha nem szoktad nézni magyarul a közvetítéseket, akkor honnan veszed, hogy nincs interaktivitás?

 

2. Ha nem vagy hajlandó semmire előfizetni, akkor miért gond számodra az, hogy a tv reklámszünetei alatt nincs kommentálás az online felületen? 

3. Azért remélem nem kell magyaráznom, hogy egy snooker és egy autóverseny közvetítés intenzitása között mekkora különbség van. A NASCAR alatt gyakorlatilag nincs üresjárat, a snooker közvetítéseket viszont nyugodtan lehet a teniszhez hasonlítani, elég sok csend van.

 

4. A lebonyolító műszak dologra minimálisan térnék csak ki, mert alapvetően nem értek hozzá, de bármelyik magyar kereskedelmi sportcsatornát az Eurosporttal összehasonlítani felesleges. Az ES (amennyire én tudom) egy nemzetközi lebonyolítással működő sportcsatorna, ahol sokszor mondatok vannak elvágva szünetekkel, az ismétlések is úgy mennek le, ahogy épp beférnek, összevissza farigcsálva. Amellett is tudnék kardoskodni, hogy amíg ott az ES Player a ”főcsatorna” és a lineáris tv másodlagos, nálunk a Net4+ a kiegészítő felület, a tartalmak élőben (és ismétlésre is) a tv-re készülnek.

 

Ez a “kávézgatás” meglehetősen látványosan becsípődött, úgyhogy hadd korrigáljak: ha szüneten vagyunk, akkor is rohanunk a mosdóba, hogy visszaérjünk a kiállásokra, még véletlenül se lemaradva semmiről. Elég extrém eset, amikor egy kávé készítése belefér akár Indycar, akár Nascar alatt (nagyjából csak esőszünet és piros zászló játszik), és inkább NFL/NCAA félidők alatt van erre lehetőség, amit összemostam az autóversenyekkel. Egyébként sem humánus dolog elvárni kommentátoroktól, hogy 3-4 órákat beszéljenek, a szüneteket is kitöltve - igaz nem történik semmi, és sokszor használható kép sincsen, de az előfizető addig is hallgatna valamit? :) Igazából a foci kommentátorok is miért fújnak egyet félidőben, az csak 90+ perc, félidőben lehetne elemezni az első játékrészt negyed órában az online nézőknek/hallgatóknak. ;)

 

 

Előzmény: BASEBALL_FAN (1296)