Tonio 2.0 Creative Commons License 2024.04.25 0 1 1257

Te mindig szidsz valakit. :)

 

Lehet, hogy kicsivel jobbak lennénk Planétával, nem tudom, amit tudok, hogy korábban vele sem voltunk kint a vízből, illetve az erőnléte valószínűleg borzalmas. Az olimpián kétnaponta kell teljesíteni, komoly ellenfelek ellen, ahol nem fér bele, hogy valaki 20 perc után kipurcan. Neki a BL-tempó is sok, pedig valljuk be, a magyar bajnokságban a Debrecennek három-négy ellenfél kivételével egyáltalán nem kell megszakadnia, úgyhogy nagyrészt csak heti egy meccsre kellene koncentrálni.

Kiegészítőnek ki lehetne vinni, mert bizonyos ellenfelek ellen, bizonyos taktikai variációkra jó lehetne, de ahhoz be kellett volna építeni, így a semmiből sok értelmét nem látom.

De ez a kiegészítő szerep szerintem annyira nem tetszett neki, mert valamiért lemondta (azon kívül, hogy fáradt), most persze ha jön az olimpia, akkor már jönne (tudom, már korábban is jött volna, végül is nem az utolsó percben jelentkezett be), hát nem tudom.

 

Azzal én sem értek egyet, hogy Vova korábban még a 35-be sem írta be, mert ha bármi történik, azért legyen kit behívni.

 

Viszont szerintem benne nem gondolkodik Vova: Zácsiknak/Háfrának, esetleg Szabónak több esélye lehet bekerülni.

 

Aki egyszer lemondta, az úgy tűnik, nem kerül vissza Vovánál, ami jó vagy nem jó, de úgy tűnik, nála ez a rendszer.

Mondjuk Kácsor nem tudom, hogy illik ebbe bele, mert őt meg visszahívta, de sok haszna ebből eddig nem volt sem a játékosnak, sem a válogatottnak.

Őszintén, megnéztem az ünneplős képeket az fb-n, eléggé kilógott a csapatból. Persze különböző típusúak, habitusúak az emberek, nekem azzal sincs bajom, ha valaki különc, de valahogy úgy láttam, hogy eléggé kilóg, és ez köszönt vissza a pályán is.

A többieknél nem éreztem ilyet, függetlenül attól, hogy kinek mennyi szerepe volt, és kinek hogy ment a játék.

Előzmény: Bamberg58 (1256)