hatosfalat Creative Commons License 2024.04.24 -1 2 1223

Planétával kapcsolatban sztem egy logikus döntést hozott Vova, bármennyire is ekézed miatta. Szoktál itt gólstatokat említeni, de azt nem említetted, hogy Szimó az egész bajnokságban eddig 19 meccsen 29 gólt szerzett összesen. És korábban védekezésben gyenge közepes volt, talán mostanában kezdett kicsit javulni a bl hatására.

De Vova a döntést valamikor tavaly meghozta, hogy az olimpiai esélyeknek - vb+selejtező - kivel megyünk neki és akkor Planéta semmi olyat nem mutatott amivel annyira bődületesen rossz döntés lett volna kihagyni. És én úgy tudom az egyik leggyengébb az állóképessége, nem véletlen, hogy Szilágyi is döntően vagy védekezésben vagy támadásban játszatja csak, max. kényszer esetén pár percig van fenn folyamatosan a pályán. És szezon közben heti egy vagy két meccse van, nem kétnaponta egy, mint a vb-n vagy olimpián. Valószínűleg Vováék jobban tudják, hogy meddig bírná egyáltalán a terhelést. 

Ettől függetlenül sztem védhető lenne, ha 17-es keretbe kerülne, de sztem abban sincs semmi emberiség ellenes, ha nem (nyílván a 35-ös keretben ott van a helye).

Előzmény: Bamberg58 (1217)