Ások-apa Creative Commons License 2024.04.24 -1 3 561

A tegnapi napról: 

-  Csabi és Gyöngyi pár napja szintet lépett nálam,  ahogy írtam is. Sőt! Nagyon tetszett, amikor a vacsora előtt valaki megjegyezte, hogy "mi ez a nagy csönd?! Csabi pedig elkezdte hangosan énekelni, hogy "Ez majdnem szerelem volt c. nótát Enci felé. Tökéletes  időzítés volt!

-  És  megérkezett a vacsora!  Boginak volt egy "meggondolatlan nyúlfarknyi" kérdése Encihez. Aki megragadta az alkalmat,  ígérete ellenére és máris a középpontba dobta magát.

Addig Péter a tányérjába menekült! Gondolta inkább megfullad, amíg Enci árasztja mellette faxságait.

A 3 szakember pedig csak lestek, mint a szurikáták! Peti pedig gondolta, hogy vele minden rendben! Ő megjelent, kötelezettségén nem esett csorba. (Enci pedig továbbra sem érzi, mennyire gusztustalan már az agyon csépelt mondata, hogy "Emberileg ráadom  a kabátot Petire  és mehet! "


-  Laci és Hilda körül már annyira túltengett minden! Hilda túl szeleburdi lett, és csak nevetgél, hogy "Laciért még vasalni is képes voltam?!" Megesszük a tortát az ágyban?! Az énekléshez mit szóltok?!😮 Mézes-mázosan ugyan, de ismét láttam azt a nagyon őszintétlen nézést a szemében!  Remélem majd csak kiderül ez  a titok féle ami nálam Hildát lengi körbe?! 

(Lehet, hogy csalódni fog, hogy a 47 év körüli Lacinak nincs olyan remek egzisztenciája? Vajon az elvált Laci mennyire ragaszkodik volt családjához, lányához?! Nagy kérdés lehet ez még Hilda számára, szerintem.) 


- Jánosról és Nelliről csak annyit, hogy az biztos, hogy Nelli helyében nekem eszemágába sem jutott volna, hogy "csúszómászók közé" vigyem a férjem! És boldogan, mosolyogva élvezzem ahogy írtozik, ahogy fél és tart tőlük! Erre lett volna később is lehetőség, amikor már nem élvezi a férje félelmét, ha nem értékeli a javulást.  Persze sokan, sokféleképpen látjuk ezt bizonyára?!


- András - Petra válását a nézők látták már a közös vacsora előtt, csak a többiek nem. Én azt hittem, hogy ők nem is lesznek jelen a tegnapi vacsorán! A többiek pedig csak sejtelmesen  találgattak. Végül megérkezett András, majd Petra is!

Majd láttuk András és Bogi beszélgetését, valamint a bejátszott előzetest is.

Ezek alapján egyenlőre nincs mit mondani! Nincsenek szavak,  elfogytak egyenlőre!😉😮