Ások-apa Creative Commons License 2024.04.24 0 4 560

Hétfő estéről csak az alábbiakat: 

 

(Először is már eszembe sem jut megkérdőjelezni - erről már többször írtam, és azt is, hogy főleg nem tisztem megítélni, hogy egyik-másik szereplő miért van a műsorba?!!
Itt vannak,  "el kell viselnünk" még őket két-három alkalommal, akár fél lábon is!  Én továbbra is az emberek lelkét, egymáshoz való viszonyát figyelgetem!)

 

-  Bandikának, a nők bálványának, a nagy kandúrnak azt kívánom, hogy jöjjön el számára a nagy ő! Legyen belé olyan szerelmes, mint állat! Majd az álmai nője alázza meg őt úgy, ahogy ő tette Petrával!

( Ez a tajparaszt előzőleg még azt is hagyta, hogy a nő egyedül cipelje a bőröndöt?! Majd a legmegalázóbb megjegyzéseinek egyike hangzott el  a "Megnézném, hogy mit viszel el?????" gyomorforgató volt!

Amikor amerikás Csabi és Gyöngyi összekaptak és Gyöngyi hazament, Csabi a megérkező  taxihoz vitte a bőröndöt! )


- Peti már az első pillanatban "elcseszte" a dolgot, és "szégyellje is magát", hogy használta a logikáját, és nem  tetette a hülyét....... Enci még ezért is képes volt mérges lenni, hogy kitalálta a kérdését?!

( És micsoda?! Még, hogy  Peti most "fel van oldódva" melletted?! Nem kérlek! Petit így még nem is láttam feszengeni a jelenlétedben Encikém?!)


- Még több Gerit az emberiségnek!😉