Ormoz Creative Commons License 2024.04.23 0 0 8221

Mi a véleményetek Bárdosi Sanyiról? 2009 júliusában doppingból megbukott, mert darázscsípésre szedett gyógyszert, és teljesítményfokozónak hitték.Ő azonban nem felleblezett.2 évre eltiltották, és visszaadta aranyérmét.Sajnos azóta a celebek táborát is  gyarapítja.Sok műsorban, köztük édes élet, vacsora csata is feltűnt.Előbbiben rendszeresen szerepelt.

Összességében vidám, rendes embernek tartom persze aki többet tud róla ,esetleg többször találkozott vele lehet máshogy látja..

Pár éve véletlenül találkoztam vele ,egy erdei részen.Egyedül ment.Megkérdeztem ő a Bárdosi Sándor?

,, szia, igen én lennék.Úgy néztél rám mintha ufonauta lennék jóbarát.Megértem hogy meglepődtél nem.mindennap találkozik az ember olimpiai bajnokokkal, értem.    Aztán rákérdeztem erre a dopping ügyre:

2009 júliusaban csípett meg utoljára darázs, igaz arra majdnem ráment a karrierem, el tiltottak 2 évre és ugye elvették az arany érmemet is.pedig nem szedtem sose teljesítményfokozót, az gyógyszer volt , allergiás vagyok darázscsípésre.Nem fellebleztem.

Aztán elköszöntünk.Jó volt találkozni vele, ez 2016. Október 19 én volt, nem mostanában .Mondjuk nem tudom mit keresett Salgótarján környéki erdőben, hiszen nagyon nem erre lakik.Sima szerdán.Akkor már nem a 2 éves eltiltásat töltötte,hogy ráért jobban.Bar ott sincs mindig verseny, be kell melegíteni.Ő megkérdezte amúgy:

Te nem akarsz birkózni?Mondtam nem terveztem.Egyébként nem sportolok.

 Mire Sanyi: Ha neked jó így legyen.De én mindig sportolni szerettem.

Nem ecseteltem tovább a pályafutását, nem is néztem bele .Mint írtam 8 éve találkoztam vele, azóta általában celeb minőségben hallani róla, nem sporttal kapcsolatban.

Mivel 45 fölötti már, nem hiszem hogy változik ez.Eljart élettel is az idő, de szerintem már elérte a célját.Bajnok lett

Én örülök hogy összefutottam vele.