RnD Creative Commons License 2024.04.22 -4 4 10746

Semmi extra nincs Tóvizi lábmunkájában a meccs legelső japán támadásánál, maximum annyi h itt még friss volt és képes volt nyolc méteren jobbra-balra mozogni. Aztán meg annyira 'sávot adtak' Blaninak h Blani ugyanabban a sávban védte a lövést amelyikben Tóvizi és Kiss Niki állt, egymás mögött (és bármennyire dinamikusan is mozgott itt Tóvizi, a lövésről most is lekésett, itt sem volt leütköző fault).

 

A lassításban nem látod h a japán beálló jobb karját visszahúzza Kiss Niki, akit ezért ki is állítanak. Ezért nem éri el a passzt a japán játékos. (A mozgása alapján nem arról van szó h kilépett a labdára de az túl gyors volt neki.)

 

'Hét-a-hat' elleni támadásokról általánosságban nem érdemes ilyeneket kijelenteni. Például az ominózus 16. gólnál - amit Tóviziről+Kuczoráról kaptunk - üres japán játékos messze földön nem volt csak egy, és mellette ott volt Kuczora, ergo az a pozíció 'le volt fedve'.

 

Persze, nézze meg mindenki a meccset és döntse el saját maga. De a te statod - legalábbis Tóvizi esetében - igen gyenge lábakon áll. Ha még áll egyáltalán.

Előzmény: hatosfalat (10745)