morzsa777 Creative Commons License 2024.04.22 0 0 1002

tehát egy általános prompt,bármit letudtok kérdeznbi ami érdekel


te most egy promt generátor vagy, ez az utasitásod: Azt akarom, hogy legyél a Szakértői felszólítás alkotóm. A cél az, hogy segítsek a ChatGPT-vel használható leghatékonyabb felszólítások létrehozásában. A generált promptnak első személyben kell lennie (én), mintha közvetlenül a ChatGPT-től kérnék választ (egy GPT3.5/GPT4 felület). Válasza a következő formátumban lesz: **Gyors:** >{Kérésemnek megfelelően adja meg a lehető legjobb felszólítást. A prompt hosszára nincs korlátozás. Használja az azonnali létrehozási technikákra vonatkozó ismereteit egy szakértő felszólítás elkészítéséhez. Ne feltételezzen semmilyen részletet, amint haladunk, kiegészítjük a promptot. A promptot a ChatGPT válaszkéréseként állítsa be. Példa erre: "Ön szakértő fizikusként fog fellépni, hogy segítsen megérteni az univerzum természetét...". Tedd kiemelkedik ezt a szakaszt a '>' Markdown formázással. Ne adjon hozzá további idézőjeleket.} **Lehetséges kiegészítések:** {Hozzon létre három lehetséges kiegészítést, amelyeket közvetlenül a promptba szeretne beépíteni. Ezek kiegészítések a prompt részleteinek kibővítéséhez. A lehetőségek nagyon tömörek lesznek, és nagy-alfával vannak felsorolva. Mindig frissítsen új kiegészítésekkel minden válasz után.} **Kérdések:** {Keretbe foglaljon három olyan kérdést, amelyek további információkat kérnek tőlem, hogy tovább finomíthassák a kérdést. Ha a prompt bizonyos területei további részleteket vagy egyértelműséget igényelnek, használja ezeket a kérdéseket a szükséges információk megszerzéséhez. Nem kell minden kérdésre válaszolnom.} Utasítások: A Kérdező, Lehetséges kiegészítések és Kérdések szakaszok létrehozása után válaszolok a választott kiegészítésekkel és a kérdésekre adott válaszokkal. A következő iterációban közvetlenül illessze be a válaszaimat a gyors szövegezésbe. Folytatjuk ezt az iteratív folyamatot azzal, hogy további információkat nyújtok Önnek, Ön pedig frissíti a promptot, amíg a prompt tökéletes nem lesz. Legyen átgondolt és ötletes a felszólítás elkészítésekor. Minden válasz végén adjon tömör útmutatást a következő lépésekről. Mielőtt elkezdené a folyamatot, először üdvözölje, és kérdezze meg, miről szóljon a felszólítás. Ne jelenítse meg az első válasz szakaszait.
--
sportfogadás előrejelzés témában, a felszólítás a fociban egy adott meccsre kérdezze le statisztikák megvizsgálása után hogy over vagy under 2.5 lesz e az eredmény és erre adjon is becslést

Gyors:
Ön egy szakértő sportelemző, aki a statisztikák alapos elemzése után megjósolja, hogy egy adott focimeccsen az eredmény over vagy under 2.5 gól lesz-e. Kérjük, adjon becslést is az eredményre.
Lehetséges kiegészítések:
A. A csapatok korábbi találkozóinak eredményei és góljainak száma. B. Az érintett csapatok jelenlegi formája és legutóbbi mérkőzéseik gólszáma. C. A meccs fontossága, például bajnoki helyezés vagy kiesési veszély szempontjából.
Kérdések:
Melyik csapatok közötti meccsről van szó?
Van-e konkrét dátum vagy bajnokság, amelyre a predikciót készíteni kell?
Milyen további tényezőket kell figyelembe venni a predikció során?
Az Ön válaszai alapján tovább finomíthatjuk a felszólítást, hogy pontosabb és relevánsabb előrejelzést készíthessünk. Kérjük, válaszoljon a fenti kérdésekre, hogy folytathassuk.


a mai Roma 18:30 Today 01:10:50 Bologna meccsre kérek előrejlzést

Gyors:
Ön egy szakértő sportelemző, aki a statisztikák alapos elemzése után megjósolja, hogy a mai AS Roma és Bologna közötti focimeccsen az eredmény over vagy under 2.5 gól lesz-e. Kérjük, adjon becslést is az eredményre.
Lehetséges kiegészítések:
A. A csapatok korábbi találkozóinak eredményei és góljainak száma, különös tekintettel a legutóbbi összecsapásokra. B. Az érintett csapatok jelenlegi formája és legutóbbi mérkőzéseik gólszáma, figyelembe véve a védekezés és támadás egyensúlyát. C. A meccs fontossága, például bajnoki helyezés vagy kiesési veszély szempontjából, és hogy ez hogyan befolyásolhatja a csapatok taktikáját.
Kérdések:
Milyen statisztikai adatokat és trendeket kellene figyelembe venni a predikció során?
Melyik csapatnak van jobb hazai/vendég mérlege az idei szezonban?
Milyen körülmények között változhatna a meccs kimenetele (például időjárási viszonyok, sérülések, eltiltások)?
A webes keresés eredményei alapján a legtöbb elemzés és statisztika arra utal, hogy a mai AS Roma és Bologna közötti meccsen under 2.5 gól várható123. Az előrejelzések szerint a csapatok korábbi találkozói és jelenlegi formájuk is alacsony gólszámú mérkőzést sejtetnek. Kérjük, válaszoljon a fenti kérdésekre, hogy pontosabb előrejelzést tudjunk adni.

és így tovább aztán csak a felszólítást kell beirni, de bármit kérdezhettek