Bandos Creative Commons License 2024.04.21 -1 2 37934

Szia Jack51!

 

A maldív az egyik olyan nyaralóhely, ahol az esetek döntő többségében sokkal olcsóbb a nagy német irodák itthoni maldív specialista utazásközvetítő partnereinél foglalni a resortokba a szállást, mint pl. a Booking-on, Agodán, vagy akár a szigetek saját honlapján keresztül. Saját személyes tapasztalat alapján pl. a Booking kb. 30-50%-al drágább, mint pl. az itteni fórumon általában ajánlott Admiral Travel, vagy Araamu.

 

Mi szinte minding az Admiral Travel-nél foglalunk a maldívra, akik azt is tudják, hogy éppen melyik szigetnél van akciós ár. Általában küldenek 8-10 szigetre is ajánlatot, részletes szigetleírással, és egyéb paraméterekkel, és a  személyes tapasztalatok megosztásával is, mert tudomásom szerint legalább 60 maldív resort-on jártak már az Admiral Travel-esek, és így tudják, hogy melyik szigetnek mi az előnye, és mi a hátránya, és az utasok preferenciája alapján ehhez tudják igazítani az ajánlatot. Az ajánlatban pedig a szállás legalább FP, TP, illetve szigettől függően AI ellátással van, és a transzfer is mindig benne van, speed boat, belső járat, vagy hidroplán, vagy ezek közül több opció is, ha az adott szigetre többféleképpen is el lehet jutni.

(A Booking/Agodá-nál vagy a szigetek honlapján az árakban alap esetben csak reggelis ellátás van, és nincsen benne a transzfer, azt csak az apróbetűs részben olvashatod. Pl. egy hidroplános transzfer a Booking-on a szállás és ellátás áron felül még legalább + 4-500 USD/fő.)

 

Az alábbi honlapokat ajánlom:

 

https://www.maldiv.utazas.hu/

 

https://www.maldiv-szigetek.info/

 

Sok sikert!

 

Bandos

Előzmény: Jack51 (37931)