lunanoctis Creative Commons License 2024.04.21 0 2 168680

Akkor emlékezzünk meg a táblázat másik végéről is. Ma sikerült visszanéznem minden kiesési rangadók kiesési rangadóját, a háromfős edzői válságstábbal operáló Bergischer HC balingeni fellépését, avagy a 17. látogatását a 18. helyezett csapatnál.

 

A Balingen húsz percig a játék minden elemét uralta és ott vége is lett számukra a dalnak, a BHC tulajdonképpen tükörsimán, időnként öt-hat góllal is vezetve nyert 25-21-re. A Veszprémmel hírbe hozott Nikola Grahovac kis túlzással egymaga verte meg a saját csapatát, háromszor lőve a ziccerét Rudeckbe, a poszttársai meg még nála is szörnyűbbek voltak, nagyjából ugyanannyira, mint az irányítóik vagy épp jobblövőben a meccs nagy részében pályán tartózkodó, tökéletesen veszélytelen Leimeter Csaba (megj. Jerome Müller, a helyettese még rosszabb volt).

 

Az Eisenach a hétvégén legyalulta a Stuttgartot, így már 15. helyen állnak, öt roppant kényelmes pontra a kiesést jelentő 17. pozíciótól öt fordulóval a vége előtt. A Balingennek voltaképpen befellegzett, de a Bergischer HC-nak is kisebb csodára van szüksége még mindig a bennmaradáshoz.

Előzmény: Fradista Utazó (168679)