JarnoTrulli Creative Commons License 2024.04.20 0 0 4476

Premának nem hinném, hogy bármibe is került volna Garcia a Regionalban, hiszen az Academy (FIA) tolta be oda a bajnoki címe jogán. Ott van a maguk 3 embere, meg bónusz autó. Ha másra nem is, legalább felfogták úgy, hogy van egy tesztautójuk a pályán.

 

Academyben is ők indítják idén azt a +1 autót, amit az adott hétvégére érkező vendégversenyző vezet. Juffali is Premás volt a szezonnyitón, meg akik későbbiekben érkeznek. Van is erre külön szabály a csapatversenybe miképp számolnák. 

 

Iron Lynx/Dames meg ezer szállal kötődik a Premához, így házon belül megoldották. Bár szerintem biztos nem bánkódtak, hogy Garciát el kellene engedni és könnyen mehetett ez a folyamat.

 

Az meg sokatmondó, hogy Pint már most bedobják a FRECA-ba, és nem várják meg ezt az évet, hogy Academy bajnok legyen, így nyert 1 évet ezzel és nem 2025-ben kezdi ezt. Én már most fogadnék arra, hogy ő lesz a jobb Iron Lady

 

Elméletileg Academy van elsőbbségben, így a magyar FRECA fordulót kihagyja jelen állás szerint, mert spanyoloknál lesz versenye. Viszont a WEC-FRECA ütközésnél a formaautózás lesz elsőbbségben. Frey visszatér helyettesítőnek

Előzmény: Plagueis (4475)