BorsónéVica Creative Commons License 2024.04.20 0 0 5804

Szia,
Köszönöm szépen  tartalmas hsz-d
Októbertól február végéig tudunk utazni, igy ez az időszak jöhet szóba, ahogy látom pont jó az idő ekkor.

 

Na, ettől félek, ha az se nagyon érti meg őket, aki tud angolul, akkor én a konyhanyelvemmel. Bár, én olyan vagyok, hogy bárhogyan is de próbálom magam megértetni, kézzel, lábbal, szavakat mondom egymásután.
De, hogy értem meg őket, meg azért jó lenne, ha ott a helyszinen kapnánk vmi tájékoztatást, hogy mit is látunk stb. Igaz, hogy a netről, könyvből fel lehet készülni. De, pl. a Vörös Erődben szeretném tudni/látni melyik teremben mi volt, hol volt pl. a köz meghallgatás, a császárné lakosztálya stb. Épp most olvasok egy könyvet a Mogul birodalomról.

Ja, ezt a srácot ismerem a fb-ről, de egy ismerősöm utazott vele, s nem volt nagyon pozitiv a véleménye.
Néztem GetyourGuiden nagyon olcsó programokat lehet venni, de magyarul nincs.

Meg aztán főleg azzal van gondom a szervezésben, hogy Delhi-Jaipur-Agra között hogy oldjam meg a közlekedést, nem kis távolságokról beszélünk. Vonat szóba jöhetne, de nem érzem magam annyira ügyesnek, h megtudjam oldani. 

Mert szállást, repjegyet ott taxit a reptérről hotelba simán megtudom szervezni/venni.  Végül is az adott városokban is a hotelból taxival ellehet jutni a látnivalókhoz, de nem érzem magam így biztonságban. Nem is az attrocitások miatt, hanem a programok miatt. Ha már ilyen "messzire elutazunk, nem szeretnék kihagyni vmit amit eltervezek.

Csoporttal semmiképp nem szeretnék.
Biztos van olyan autóbérlő cég akik söfőrrel adnak bérbe, tán az járható lenne, igaz nem lenne guide, de akkor alaposan fel kéne készülnöm a látnivalókból. Vagy, ha megtalálom a transzfert városok között akkor befizetnék egy pár programra a Getyourguiden s azok értünk jönnek hotelba, és vissza is visznek. 

Csoportosat néztem 14 nap 12 éj minden benne félpanzióval 1 M/fő ez tetszene progi nagyon jól össze  van állitva. De mi szeretünk egy-egy helyszinen tovább maradni, nem rohanni egyik helyszinről a másikra.

Még van időm keresgélek. 

Köszönöm a segítséged.


Előzmény: feketefelho (5803)