JarnoTrulli Creative Commons License 2024.04.20 0 0 21511

Abban jó, hogy ilyen elrejtett széria lett ez a TCR World Tour, hogy a futam után órákkal se jött velem szembe az eredmény, így valami perverzióból adódóan úgy voltam vele megnézem ha már szezonnyitó.

Hivatalos YT csatorna adja élőben így bármikor vissza lehet nézni.

 

Lotti szerintem kicsit el van varázsolva, nagyon emlegeti ezt az FIA rangot amiben vannak, de csak nagy mágus ha ezt az egészet még életben tudja tartani.

 

Semmi értelme, hogy egy másik szériát is versenyeztettek itt, főleg hogy nem is a Europe ment velük. Tényleg csak látványelem, hogy sok autó van a rajtrácson semmi más. Őket meg talán 1x mutatták a végén ami a teljes mezőnyben egy 12. helyes csatát jelentett.

 

Versenytáv 15 kör, de ezek sose arról voltak híresek hogy túlzásba vinnék

Most direkt visszatekertem az időkre. Maga a felvezető pofázástól, interjúkig stb. egészen a felvezető kör kezdetéig 20 perc telt el. Norbi versenyideje 25 perc volt. Azaz 20 perc felvezető a 25 perces versenyre. 

 

Ami számomra fura, hogy a kvalis eredményeket ennyire felülértékelik. Egy pole 15 pont? Miközben a győzelem itt 30.

 

Norbi itt teljesen más liga volt, mint a többiek. Mint egy játékban, amikor gyengére van állítva az AI. Kamera persze pont arról maradt le, hogy a rajt után átvette tőle a vezetést Ehrlacher, mert azt mutogatták hogy hátul valamelyik lefulladt. Majd azzal se nagyon foglalkoztak, amikor 1 vagy 2 kör után Norbi az élre került. Persze visszajátszásban már leadták ezeket.

Meg abból is látszik más szint volt itt, hogy amikor elöl ment pár kör után már 3 mp előnye volt, onnantól fogva meg ezt az időt tartotta. Végén zárkózott fel rá egy kicsit a francia, de biztos visszavett már MN minek erőlteti alapon. Profin lehozta a mait. 

Ehrlacher, Guerrieri tehát a TOP3 kényelmesen autókázott.

 

 

Azcona szépen zárkózott fel, nem tudom miért került hátra kvalin, de előrébb rajtolva biztos TOP3-as. Ő meg Butti vitt valami eseményt az egészbe. Táv elején ott a 4.-5.-6. helyeken volt adok kapok néhány körig. Amikor 3 Cyan került egymás mögé ott ért véget a dolog, mert 3 csapattárs nem fog egymással keménykedni