RnD Creative Commons License 2024.04.18 -1 4 149

És most nézzük az ifiket, milyen sorsolásuk lesz a legjobb nyolc között:

 

A középcsoportban két-két szomszédos ág (AB, CD, EF, GH) legjobb két csapata játszik egymással.

Mi valószínűleg Dániával és Kínával, őket megverjük, így mi leszünk (Dániával együtt) a középcsoport két legjobbja. Ez a két csapat az AB középcsoport két legjobbjával játszik majd negyeddöntőt (I - III). Az I csoportelső a III második helyezettel, az I második helyezett a III csoportelsővel. A két győztes (A és C) jut az elődöntőbe. Ott aztán a másik ág két győztesével (B és D) kerülnek szembe, A játszhat majd B-vel, C játszhat D-vel a döntőbe jutásért.

 

 

 

Nézzük hogy néz ki ez a mi esetünkben:

 

--ha megverjük Dániát akkor az EF középcsoportban első helyen végzünk

--utána az AB középcsoport második helyezettjével játszunk, szinte biztos h egy délszláv csapattal, SRB vagy CRO, a másik ágon több a jó csapat, ott FRA-ROU/ESP illetve KOR-GER negyeddöntők a leginkább valószínűek (amennyiben Koreának jó csapata van, de ez sosem biztos....mindenesetre induljunk ki abból h jó csapatuk van)

--a négy között a CD2--GH1 győztese jönne az elődöntőben, lehetne KOR, GER esetleg ESP, a másik elődöntőben FRA és DEN kerülne szembe egymással.

--és a döntőben mi játszanánk a franciákkal

 

--ha a csoportban Dánia megelőz minket akkor az AB középcsoport győztesével játszunk negyeddöntőt, valamelyik délszláv csapattal, CRO vagy SRB, ez nem változik

--a négy között a CD1--GH2 győztesét kapnánk, szinte biztos hogy FRA, a másik elődöntőben DEN és GER/KOR a valószínű

--és a döntőben jöhetne DEN vagy GER vagy KOR (ha Koreának jó csapata van...)

 

 

Előzmény: RnD (146)