flott Creative Commons License 2024.04.18 0 2 10594

Még nem tettem meg, így utólag is nagy gratuláció a lányoknak a párizsi jegyhez. Az előző világversenyeket és a felkészülési meccseket nézve őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ilyen teljesítményt letesznek az asztalra. Biztos vagyok benne hogy korábban is akartak, de ilyen tüzet és elszántságot régen láttam utoljára a szemekben.

 

Nem azt mondom hogy ez lenne az én keretem is, de az előzmények ismeretében szerintem az utazók:

 

Bíró, Janurik

Schatzl, Márton

Kuczora

Vámos, Klivinyi, Simon

Tóvizi, Bordás

Klujber, Papp, Albek

Lukács

 

Tartalék: Szemerey valamint Pásztor, Faluvégi

 

Papp - azt gondolom valahol a két véleményvéglet között van. Annál azért jobb védő, mint itt páran azt írják nem tud védekezni, de nincs olyan jó védő, mint ahogy szintén páran írnak róla. Megjegyzem, én is úgy láttam hogy sok gólt kaptunk Nikiről a svéd meccsen. De Vova szerint védekezésben alap, szóval..

Albek - ha valaki, én aztán tényleg mindig védem/védtem Annát az őt sokszor oktalanul fikázóktól, de jelenleg én is max csak tartaléknak vinném. De valószínűleg a 14ben lesz, Vova miatt.

Bordás - Ő is benne lesz a 14ben, de elsősorban nem Vova miatt, hanem mert szerintem, mondjuk úgy valaki/valakik erősen súgnak, hogy benne kéne hogy legyen a szűkített keretben..

Nálam Pásztor lenne, ez nem is kérdés.

Klivinyi - olvasva a fórumot ő is megosztó játékos, de engem meggyőzött. Kell az ő rutinja ide.

 

Én is azt gondolom, botorság lenne kimenni csak Lukáccsal. Mert bár megoldja a posztot egyedül is, de az ördög nem alszik. 

 

Valamint igen, nagyon jól jönne egy 9-10ről is lőni tudó játékos Kuczora mellé, de jelenleg ilyen nincs. Egy akár közepes Zácsikot is elfogadnék, de tartok tőle, hogy bár lehet befejezi a rehabot, de nem lesz közepes sem. Háfrát nem láttam mostanában játszani, fogalmam sincs milyen a mostani formája és milyen lesz az olimpia idejére. De nemigazán bízom benne. És ezt rossz így leírni mert amúgy csípem Nonit és sokszor őt is védtem, mikor szerintem jogtalanul kapta az ívet. Kácsor felejtős, Juhászban van potenciál, de nem hiába játszott keveset a kvalin. Övé inkább a jövő.

Ja igen. Ha netán jönne mondjuk Zácsik, tartok tőle, hogy SimiPetra marad itthon. Pedig őt mindenképpen vinném.