moonwalkr Creative Commons License 2024.04.17 0 0 57179

Nem, nem csak nekünk szervezték, ezt is előre tisztáztuk.

És igen, kihagyhattuk volna nyilván, ha össze-vissza kardoskodunk, hogy minket ez nem érdekel. De nem kardoskodtunk, lehet, hogy bambák voltunk, de eszünkbe sem jutott (ahogy máshol sem igen jut eszünkbe). Ráadásul ahogy írtam, az egyik legszínvonalasabb volt, amit valaha láttunk az én lelkem gazdagabb lett tőle. Csak mindig ott van ezek végén a HATALMAS DE, amikor beterelnek egy üzletbe, vagy bemutatóterembe (jó esetben megkínálnak valami teával) és szélesen mosolyogva bejelentik, hogy "és akkor most lehet vásárolni"). Az a vicc az egészben, hogy amikor egy ilyen kiránduló csoporttal vagy, soha olyan gyorsan és a kijelölt idő előtt nem kezd gyülekezni a nép a busznál, mint ezeken és szó szerint elvétve látsz valakit vásárolni, hogy ezek miből élnek, én nem is értem.

 

És lehet, hogy felesleges is lázadni, mert nem központi a dolog. De talán ha sok turista mondja, csak beérik a "vásárlói visszajelzés".

 

Kicsit bánom már, hogy beleírtam, mert most az egészből ez kapja a legnagyobb figyelmet, de igazából annyira piszlicsáré részlet. 

Előzmény: W.L. (57177)