Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.04.16 0 0 314

https://erdosattilask01.lapunk.hu/a-sotet-magnesester-1214102

A sötét mágnesestér !

 

 

 

1. tétel: E régi gonon atomjaim és ez az új oktávonos sötétem ugyan arról szól, csak a gonon atom modellem a diszkrét gerjesztésekkel, ellenben e sötét halmazállapotom a folytonos sötét közeg dinamikájával és kinetikájával foglalkozik ! 

 

 

 

tétel 2. : Csak hogy a szuper-klaszterek szálai egyáltalán nincsenek összegabalyodva, ezért arra kell gondolnom, hogy az általam feltételezett e sötét mágnesestér nem keresztben, hanem hosszában hat erővel az őt okozó sötét áramra !   

 

 

 

tétel 3. : A szuper-klaszter centrumból kilépő - nagyon erős - sötét mágnesestér hosszant ható térereje okozza azt, hogy a szuper-klaszterek szálai ilyen - elképesztően arányaiban - vékonyak és stabilak ! Ellenben a fekete lyuk szuper-akkréciójánál a centrom-felé - elképesztően gyorsan - áramló sötét anyag sötét mágnesestere okozza, hogy a fekete lyuk szálai nagyon rövidek és tömzsik, és hogy ennek ellenére ott nem úgy csapong a plazma, mint a közismert fém hegesztő-pálca végénél szokott !   

 

 

 

tétel 4. : Semmi okunk nincs feltételezni, hogy a szuper-akkréció plazmája és sötét anyaga ugyan akkora sebességgel áramlik, sőt ! Tehát a szuper-akkréció plazmájában elektromosság helyet sötét anyag áramlik, ami a sötét mágnesesterét okozza ! 

 

 

 

a továbbiakért kattints a linkemre 

 

 

 

 

Előzmény: Bölcs Árnyék (309)