Szeretetláng Creative Commons License 2024.04.14 0 0 9759

„….. , maradj szilárd abban, amit értelmednek átadtam, és hajolj a Szívemre! Én vagyok a te Sziklád. Igen... Magamnak akarlak téged! Azt akarom, hagy ebben az évben add át magadat, kedvesem, a szemlélődés édes nyugalmának, ami kiszakít a világ forgatagából, hogy eljuss mennyei ölelésembe. Nem lenne tetszésemre, ha ellenkeznél akaratommal. Azt akarom, hogy pihenj meg az én dicsőségemre, de Egyházam javára is! Jöjj hozzám gyakran, hogy leírd mondanivalómat! Igénybe veszlek azért, hogy Egyházam megújuljon, és kiterjedve megerősödjön a kegyelemben.
Kezdetben megmutattam neked fáradtságomat, és megkérdeztem, hogy kész volnál-e engem megpihentetni. Most pedig kijelentem:

 

"Az én kedvesem az én mennyországom.
Ő a házamban lévő édes illat,
aki az én jóindulatomat élvezi.
Ő az én angyalaim éneke.
Ó, mit meg nem tennék érte!"


Én, Jézus, elég vagyok ahhoz, hogy mindenkit ráébresszek hatalmamra és végtelen irgalmamra... Ha eltávolodtok ettől a tűztől, ami Szívemből fakad, akkor kialszik bennetek a láng. Én lángolva és égve tarthatlak, életre kelthetlek titeket, hogy izzó szeretetet érezzetek irántam, házam és házam népe iránt. Én mindenkit visszahozhatok az életbe és tökéletesíthetek a szeretet kötelékeivel...

Lásd, ez a Szív választott ki téged. Ez az a Szív, amelyet keresztülszúrtak... E Szívet te megízlelted, érezted, hallottad. Csakhogy, én tulajdonom és én gyermekem, a mi munkánk még nincs befejezve, mert Vérem továbbra is folyóként ömlik Szívemből.

Figyelj és írd: szolgáim közül sokan pusztítják szőlőskertemet, és juhaim szétszóródnak. Közülük sokan romhalmazzá, elhagyottá teszik házamat... és ők tudják ezt. Nincs béke közöttük, és ők tudják ezt. Nem vagyok megelégedve velük, és ezért nem akarnak meghallgatni engem. Vajon fogadalmuk megszabadíthatja-e bűneik terhétől őket?

Az én utamon kellene járniuk, és bűnbánatot kellene tartaniuk! Akkor mirhaként száll fel majd illatuk és tölti be házamat. Akkor majd megmunkálom fiaimat, és örömmel várom jó aratásukat. Rád bízom szolgáimat... Alkotód meg fogja hallgatni imáidat. Járj közben érettük! Imádkozz és kérd az Atyát, akinek igen nagy a türelme, hogy bocsásson meg nekik!
Ne késlekedj! ... Nem tudod, hogy még a te gyermekes gügyögésedet is meghallja az Atya, és jóságosan válaszol is rá? Oly sok kegyet adott neked! Lassú haladásod és nagy nyomorúságosságod láttán leszáll trónjáról.


Gyönyörűségünket leljük abban, ha táplálékot adsz a szegényeknek. Maradj szoros egységben Szívemmel és figyelj dobbanásaira! IC”