JarnoTrulli Creative Commons License 2024.04.11 0 0 21508

Túl is vannak a 2 tesztnapon, innentől akkor csak a szezonnyitó jön. Teszteredményekkel itt felesleges foglalkozni, BOP meg a többi úgyis átírja a képet. Első napot vitte a Porsche (Güven - Preining), a másodikat a BMW 1-2-3-ban Rast vezetésével. 

Mclarennek most volt az első éles bevetése Dörrnél, de elégedettek, mindkét emberük tudta a tervezett programot teljesíteni. 

Teszt végén még szimuláltak egy rajtot is a mezőnnyel.

 

Igazából a szériának volt fontos ez a kedd és szerda, mert ilyenkor tudják le a fotózásokat meg videókat a közvetítésekhez és a többihez amik kellenek.

 

Egy változás van, Lausitzringen a szombati futamot 17 órára tolták át, a hoki vb miatt, a tévések kérésére. Azon a nap rendezik az elődöntőket. (ráadásul foci is lesz, igaz más csatornán de a Kaiserslautern - Leverkusen kupadöntőt is ekkor tartják Berlinben) Csapatokkal még megy az egyezkedés, hogy a vasárnapi időmérővel mi legyen másnap. Mert nagyon kevés idejük lenne felkészülni, főleg ha egy nagyobb törés után kellene rendezni a soraikat. 

 

Közvetítéshez egy mai hír: a tévés csapathoz csatlakozik majd David Schumacher is, mint szakértő így ott lesz Kaiser mellett. Lausitzringen meg beül Mielke mellé közvetíteni is. 

 

 

 

, mert