artist_not_engineer Creative Commons License 2024.04.08 0 1 13748

Az utóbbi öt évben volt csak több partnerem. De alapvetően a felsségemmel is meredeken javult a szex ez idő alatt.

Azt tapasztalom, hogy a szex is olyan, mint bármi más tevékenység. Ha szánsz rá időt és energiát, akkor jobban fog menni, és jobban is vágysz rá.

Olyan nőkkel keresem a kapcsolatot, akik szintén így vannak vele. Ez általában elég hamar kiderül, így a melléfogás legfeljebb 1-2 telefonhívás vagy 1 randi.

Pénzben sem sok, nem fizetős nőkhöz járok. Ha délben úgyis kimegyek ebédelni a munkahelyemről, akkor semmi plusz nincs abban, ha egy nővel ebédelek, aki szintén a munkahelyéről megy ki. Mindenki fizeti a magáét. A többi randin is így szokott lenni. Felesben fizetjük a swinger klubot, búvóhelyet, mindent. Nem szeretem azt a játszmát, hogy a férfi hosszabb ideig fizet ezt-azt, aztán a nő cserébe vagy szexel vagy nem. Ez nem egy ilyen tranzakció. Felnőtt emberek vagyunk, mindannyian saját jövedelemmel, és döntési képességgel. Akkor lesz szex, ha mindannyian vágyunk rá. És akkor mindketten (vagy többen) áldozunk rá időt, energiát, pénzt.

Amíg monogámiában éltem, addig nem volt mit visszautasítanom. :-) Valószínűleg nem tűnt fel, hogy akarnak tőlem valamit. A nyitás óta pedig fent vagyok online partnerkeresőkön. Ott egyértelműen jelzem, hogy mit keresek.

Előzmény: Hegyvidéki777 (13747)