AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2024.04.08 0 0 151344

Kérdés. 5+ év után megint mennék Magyarországra, de kicsit kijöttem a rutinból, lenne egy pár kérdésem azokhoz akik gyakrabban utaznak:

- Meg van oldva mindenhol a kártyás fizetés lehetősége Mo-n, lehet utazni készpénz nélkül csak kártyával, vagy még mindig van ami csak kp-vel megy?

- Budapesti tömegközlekedés jelenleg hogyan működik, van valami olyasmi mind Londonban a Day Travelcard vagy minden buszra, villamosra, metróra külön kell jegyet venni 1-1 útra?

- Budaptesi tömegközlekedés jegy vásárlás hogyan megy, még mindig papír alapú, vagy van valami app amiben lehet digitális jegyeket venni? (Ha papír alapú jegyek vannak még mindig azokat hol lehet venni?)

- Bp-vidék vonat, mi rá a legjobb, régen az Elvira app volt, most is? Jegyet hogy érdemes venni, állomáson pénztárnál, előre stb? (Asszem legutóbb volt olyan kellemetlen élményem hogy nem volt már jegy az adott vonatra és háromnegyed órát kellett várnom a következőre).

- Volt valami hogy felújtási munkálatok vannak a Ferihegyi úton, ennek már vége lassan, vagy mikor lesz vége? (Gondolom a reptéri transzfer buszt is érinti)

- Ha netán autót bérelnék, akkor érdemes még keresztülvágni BP-n, vagy jobb az MO-son menni az M1-es eléréséhez?

Köszi előre is mindenkinek :-)