JarnoTrulli Creative Commons License 2024.04.04 0 0 21498

Ez a network4 micsoda most otthon? Match4 az övék ha jól tudom, valamelyik nap otthon ott néztem Luton meccset ezt is csak azért tudom mert hazajöttem rövid időre koncert meg húsvét miatt

 

Fogalmam sincs kik ott az autós kommentátorok, nekem annyira kiesnek az évek, ami a hazai televíziózást illeti, hogy azt se tudom megmondani most ez jó vagy rossz. M4-es arcokkal vagyok csak képben úgy ahogy és a Spíleren tudom, hogy B. Varga ott van. (online világban ismerjük egymást vagy 10 éve, rendes fazon meg felkészült, már akkor kommentátor akart lenni)

 

DTM ráadásul 2 futam/1 hétvége menetrendes, délután majd a sok foci mellett kapnának szabad teret? Vagy berakják időkitöltőnek valamikor felvételről? Ennek se látom értelmét, úgy hogy a DTM idén is mindent ingyen ad a Youtube-on a legelső szabadedzéstől kezdve, de sok háztartásban még a német tv adón is fogható

 

Szujó már kikerült ebből a kommentátor szerepből tőle csak nem kell tartani már a sokéves ámokfutására viszont emlékszem sajnos. De remélem valami olyan figura közvetít aki nem csak annyit tesz hozzá hogy Aitken ment 1 futamot a Williamsnél, meg hogy Vermeulen apja Verstappen menedzsere, Auer pedig Berger unokaöccse vagy ki tesztelt x éve F1-es autót. 

 

Ha nincs idő felkészülniük vagy leszarják az egészet én ígérem ingyen és anonimként maradva de minden hétvége előtti pénteken én állítok össze nekik valami csomagot amiből már le tudják hozni a hétvégét, állandó F1-es offoknál az is jobb. 

 

 

 

Előzmény: bendeguz90 (21497)