Dal a Kékmadárról Creative Commons License 2024.04.03 -3 2 71933

   Olvasgatom a hozzászólásokat - elég pár oldalt visszamenni - nos, én viszont elég egyértelmű leszek.

 

   Ha bárki megbántódik, vagy megsértődik a hozzászólásaidon, az nem azért van, mert van 50 000 téglád, meg 49 999 téglamegfejtésed, hanem mert egész egyszerűen egy büdös bunkó vagy. A probléma te vagy, meg az a múltbéli sérelem, vagy kialakult kisebbségi érzés, ami ilyen seggfejjé változtatott.

   Szerinted így kell momunikálni, hogy "ez meg az ő téglája, kinek van vér a pucájában cáfolni?" "Megérdemlitek -e, hogy segítsek?" Hát ember, ha gané emberként viselkedsz, ne csodálkozz, ha senki nem foglalkozik egy idő után veled, netalán az életben hátat fordítanak, esetleg leköpnek, vagy kihajítanak valahonnan. Mert könnyű ám egy monitor mögül nagyképűsködni, másokat megsérteni, elküldeni a picsába - lám, nekem is mily egyszerű - de aztán jaj, ha élőszóban számon kérik.

   Szóval javaslom, mielőtt végleg közutálat trágyává avanzsálod magadat a bunkó beszólásaiddal, minősíthetetlen kötözködéseiddel, szállj magadba, értékeld át a világról, meg az embertársaidról alkotott, tagadhatatlanul téves nézeteidet és próbálj meg ezentúl emberként viselkedni. Sokaknak megy, neked is menni fog.

Előzmény: WattieNo1 (71928)