Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.03.28 0 0 216

https://erdosattilask01.lapunk.hu/a-quotmindenhatquot-szuper-akkrecis-elmelete-1214089

A "mindenható" szuper-akkréciós elméletem ! 

 

 

Tegnap 2024.3.27. szerdán friss felvételeket tett közzé az "Eseményhorizont Távcső (EHT) kollaboráció" !  

 

 

"A Tejútrendszer középpontjában található szupermasszív fekete lyuk – Sagittarius A* (Sgr A*) – polarizált fényben, amely feltárja az objektumot körülvevő mágneses mezők szerkezetét és erősségét Fotó: EHT kollaboráció" 

 

 

Ez az 1 db "Káprázatos felvétel készült a galaxisunk központi fekete lyukát övező mágneses mezőkről" közvetve nagyon erős bizonyítéka az eddigi szuper-klaszter és szuper-galaxis elméletemnek ! Mivel közvetve erősítis e elméletemet, ezért alapos magyarázatra szorul, hogy hogyan teszi ezt ! 

 

 

Szerencsére segített egy alapos beszélgetésem róla a ChatGPT MI -vel ! De azért még is csak én személyesen találtam ki: Erdős Attila Rimaszombatból ! De előtte látnod kell pár felvételt róla ! 

 

 

 

 

Ezen a felvételen a tegnap frissen készült a galaxis-központi fekete-lyuka körül-kialakuló akkréciós-korong látható !  

 

Ezen a felvétel az általam nem oly régen megtalált az a szuper-klaszter felvétele látható, ami kísértetiesen hasonlít a tegnapi akkréciós-korong felvételére ! , kép forrás ,   

 

 

Hogy miért hasonlít kísértetiesen e két felvételen lévő szuper-klaszter és galaxis akkréciós-korong, azt a következő linken lévő a ChatGPT MI -vel beszélgetésemből tudhatod meg részletesen ! 

 

 

 

Kattints érte a legfelső linkemre ♥ 

 

 

 

 

 

Előzmény: Bölcs Árnyék (215)