kina01 Creative Commons License 2024.03.28 0 0 7527

Sziasztok

Én rendszeren szoktam -sajnos- álmodni, a sajnos annak szól hogy nem pozitívnak tartott dolgokat.Leginkabb a régi iskolammal, ismerősökkel, buszokkal, meg többször biciklizéssel kapcsolatos álmok ezek, ősidők óta.

Lehet nagy jelentőséget tulajdonítok neki, de engem érdekwl, mert foglalkoztat napközben is.Az utóbbi időben nem dolgozom, de nem ezért foglalkozok vele napközben mert jobban érek rá...D.

Velem sok olyan dolog történr buszon, ami másokkal nem feltétlenül.15 évesen egy busz más útvonalon ment mint ami elő gólt írva, de hogy pontosan hova máig nem tudom.apedig majdnem 10 év telt el.Több másik utas volt a buszon.Volt iskolai ismerősök is ,de ők nem.is foglalkoztak vele aztán.offKorunk rákfenéje főleg itthon,,  ez hogy számunkra nagy dolgokról, ami velünk történt, elfeledkezünk, nem azért mert nem szeretnénk rá emlékezni, nem is akarunk, nem érdekel.Érdektelen sok magyar ember, ami természetünkből is fakad.on.

Szóval visszatérvén az almokhoz, jó lenne ha megszűnnének valamikor ezek a negatív álmok, mégha megtörtént dolgok is vannak köztük.Az előbb említett buszsofőr lehet beadott valamit utazás előtt, bár nem rémlik.Amúhy arra emlékszem hogy elhagyott környéken mentünk. A busz, Csuklós ik.280 As volt, azt a buszt évekig nem.lattam előtte.Mimtha azt is lopta volna.

 Jó lenne ha több figyelem jutna az almokra, egyrészt, mert fontos az ember mentális állapota miatt.Masrészt tényleg sok van amire nem emlékszik szívesen az ember.

Balesetekkel is álmodom , múltkor egy volt kamionos baleset került terítékre.2001 Ben történt, nem.gindolkodok rajta, de mégis előjött.Eg srác 2001.09.25 én szenvedett balesetet, szalagkorlátnak ment,( rosszullét miatt)éber kómaba került, majd 8 hónal után, 2002.majus 24.én elhunyt.Eredendő betegséggel nyilván nem.engedték volna vezetni, hirtelen rosszullét okozhatta a balesetet.Biztos sok ilyen történik.Engem amúgy nem foglalkoztat a kamionozas, buszos vagyok, de az említett,, eltévedős,, esetet leszámitva ritkán álmodok buszos dologgal.

 Pedig azt nem bánnám.Lehet nem.nagy sztori, de azért mondom  leírom.