japipapi Creative Commons License 2024.03.26 0 3 67800

Szia!

Nekem fogínyrák miatt történt műtét és rengeteg, -60 G - sugarat kaptam 2016. tavaszától. Sugár után azonnal a ismert habot égés miatt, ( neve nem jut eszembe, de patikus tudja) használtam.

Több flakon Panthenol-t, nagyon jó, Albert Vera tartalma miatt. Kaptam barataimtól Aloe Vére növényt, annak levét kentem fel. A levelet hisszaba kettevágtam, az égett bőrre tettem és kenegettem. Nagyon gyorsan beszivódik illetve raszáradt. Nem jellemtelen, sőt jó érzés, mint egy masszázs. Ez a LEGJOBB az égésre. A felületet víz ne ÉRJE lehetőleg. Csecsemő babaolajjal tisztítottam.

Ezek használata során el tudtam kerülni a fájdalmas égés, nem kellett megszakítani a kezelést, ami folyamatosan 60 nap volt a Ķékgolyó utcában. Csak enyhe pirosodás volt. Igaz, kellemetlen volt, hogy telefújt pofával közlekedtem hazáig, de nem érdekelt.

A sugár segített megérnem az 5 éves túlelési lehetőséget, sőt 3 évvel túl élem már, és a rengeteg antioxidáns,  vitam, minőségi vegyszermentes étel.  

Kívánom, hogy Édesanyád viszonylag rendbe jöjjön, de azért vigyázni kell, mert a dög, - ha egyszer bekerül- nem megy el, csak nyugszik. 76 éves vagyok, a műtétem miatt fog és állkapocs nélkül élek,  kimondhatom,  koromkoz képest vidáman jól vagyok.

Reményt és kitartást, de azért nem szabad túl aggódni, mert az nem segít, sőt. 

Nekem azt mondta onkológusom, hogy mindent ehetek, minden ihatok, csak kulturált mértékben.  Viszont a napi 2 - 2,5 l víz elfogyasztása kötelező. 

 

Előzmény: LucMandelor (67798)