zbigniew Creative Commons License 2024.03.26 0 2 20453

Gratulálok a tippjátékok győzteseinek, adammalyszának, Wombat76-nak és Ace Martin46-nak, valamint a dobogósoknak, Kalóz80-nak, Veszpreminek és jeno2003-nak! :)

 

A Hagyományost illetően nagy gratula Wombatnak, aki első alkalommal nyert meg egy tippjátékot, magabiztosan vezette a tabellát az elejétől fogva! Bár volt a játéknak olyan szakasza mikor úgy tűnt a 10 pontos előnyt már nem lehet behozni, adammalysza nagy hajrájával izgalmasabbá tette a játék végét. Mindenesetre aki ilyen jól tud tippelni ebben a játékban nem értem miért nem próbálkozik a kicsit sem bonyolultabb Fantasyval….? Javaslom Wombat a következő szezonban próbáld meg azt is, nem hinném, hogy rosszabbul menne, mint a hagyományos! :)  Első alkalommal történt a játékok során, hogy hárman osztoztak a bronzérmen, jómagam mellett Veszpremi és Kalóz ért fel a végén a dobogóra. Én őszintén szólva csak a szezon kétharmadánál eszméltem fel, hogy a dobogó alsó foka elcsíphető, voltam már nyolc pontos hátrányban is onnan, de bevallom szerencse is kellett ahhoz, hogy  elérjem a 3. helyet!

 

A Fantasy élmezőnyét tekintve fej fej mellett haladtunk adammalyszával és Veszprémivel. Volt olyan mikor csak 5 pont választott el bennünket egymástól, izgalmas volt a játék sokáig, mind addig míg én rám nem jellemző módon el nem kezdtem kockáztatni a játék vége felé és olyan versenyzőket hagytam ki az 5 fős tippjeimből, akik aztán vagy dobogón végeztek, vagy meg is nyerték a versenyt. Veszprémi trondheimi elmaradt tippje miatt lényegében izgalommentes lett a végjáték, ami így adammalysza megérdemelt sikerét hozta!

 

A csodacsapat játékot első ízben sikerült megnyernie Ace Martinnak, aki úgy nyert, hogy féltávtól csere nélkül vitte végig a játékot 450 pontos hátrányt ledolgozva jenővel szemben, aztán a végén közel 600 pontos fórral nyert! Ehhez még egyszer nagy gratula! Sajnálom, hogy nem sikerült első győzelmét megszereznie jenőnek, pedig ha a cseréit jobban kihasználja meglehetett volna! A dobogós helyet Kalóz sikeresen szerezte vissza a legvégén, pedig zosmai nagyot küzdött Huber becserélése óta! Lényegében ha Kobayashi nem teljesített volna ennyire alul, akkor a finálé helyszínen a bronzérmet is bezsebelte volna egészen a 7. helyről indulva! Nekem ebben a szezonban sok közöm nem volt ehhez a játékhoz sajnos. Nagyon hamar elszórtam a cseréimet, ez pedig megpecsételte a sorsomat a játékban. Azt hiszem az mindent elmond a teljesítményemről, hogy pl. Forfangot 3-szor cseréltem be a csapatomba, Geigert pedig akkor raktam be mikor a két klingenthali győzelme után kipukkadt, mint a lufi! Ez egy ilyen játék, jó érzékkel kell jókor cserélni vagy éppen nem cserélni! :)

 

Remélem mindenki jól érezte magát a szezon alatt mind a tippeléseket tekintve, mind pedig a versenyeket végig izgulva! Én személy szerint örülök Kraft összetett győzelmének, kevésbé annak, hogy a lengyelek ennyire gyengén teljesítettek, bár Zniszczol üde színfolt volt a szezonban!  Peter Prevc szép búcsújának is nagyon örültem, hiszen nagyon kevesen vannak olyan síugrók akik úgy tudnak visszavonulni, hogy még simán folytathatták volna teljesítményük alapján! Az a planicai győzelem mindenesetre szép búcsú volt számára és egyúttal minden szlovén szurkolónak és Prevc szimpatizánsnak! :) Örülök, hogy ismét sikerült egy jót játszanunk ebben a szezonban és remélem a következőt is minimum ennyien folytatjuk majd! Addig is minden jót kívánok Nektek! :)