Speedy81 Creative Commons License 2024.03.24 0 0 207

Az sajnos nem derült ki még,

majd holnap megpróbálom megfigyelni amikor megint ébreszteni fog.

Eddig nem figyeltem annyira oda a képernyőre, hogy mit mutat.

 

Amire a ma reggeli ébresztésből emlékszek, az az hogy kérdezi az ébresztő  hogy vagy kikapcsolom vagy elhalasztom 10 perccel.

 

És kipróbáltam valamit még ezzel kapcsolatban

Az éjszakára automatikusan bekapcsoló ne zavarjanak üzemmód időpontját átállítottam este 22 és reggel 6:00 intervallumról este 22 és reggel 8:00-ra a telefonon.

Így ma reggel a telefonon nem szólalt meg az ébresztő, azaz nem volt hangja, csak az órán.

 

és most, miközben írom ezt az üzenetet: kipróbáltam még egy dolgot

A telefonon beállítottam most szándékosan egy ébresztőt és az ébresztés időpontjában nem ugyanazt a képet / megjelenést látom, mint az órán az ébresztés időpontjában, mint ami reggel ébreszt.

A szándékosan beállított ébresztő esetén most egy szép színes megjelenést látok az órán.

A nem kívánt ébresztő esetén egy mondhatni régi fekete-fehér DOS-os, karakteres rendszerhez hasonló kép fogadott. már amennyire emlékszek rá...

 

És még valami: a most szándékosan beállított ébresztő a "ne zavarjanak" üzemmód ellenére is megszólal az órán és a telefonon is, addig a reggeli rossz ébresztő ma a telefonon nem, csak az órán volt "hangos".

 

Mivel úgyse tudom hogy lehet kikapcsolni, így lesz időm megfigyelni a most felmerült kérdéseket.

1. megnézem pontosan mit látok a kijelzőn reggel 6:45-kor

2. bekapcsolom az órán is külön / manuálisan a "ne zavarjanak" üzemmódot és megnézem megszólal-e úgy a nem kívánt ébresztő reggel.

3. a harmadik reggeli ébresztő előtt lehet leválasztom és visszaállítom az okosórát alaphelyzetbe, majd újra párosítom, ez nem olyan vészes feladat, és megnézem mit változtat a helyzeten.

 

 

alvásfigyelő vagy egyéb hasonló program pedig nincs aktív használat alatt, így nem egy ilyen program indítja el az ébresztést

 

Előzmény: pimre (206)