ementálib Creative Commons License 2024.03.21 -1 1 6548

Tökéletesen egyetértek!

a ködösítés meg egyéni hallgatólagos kéz-kezet mos, mismásolt megoldások helyett a tiszta egyértelmű, betartható, és szurkoló központú szabályozás kell.

 

egy középutas 5+5 (kötelezően 5 adandó és fent is tartandó mint most, ugyanakkor a vendég klub kérésére valamennyi jegy igazolt értékesítése után további +5% adható lenne) és akkor a puffer 5%ot kiemelt rangadókon megvennék a vendégek(ott a 10%) ,a szeged(már bocsánat tőlük) ellen meg minimum félig lehetne ültetni a vendégszektort hazaival.

ezt pl. most találtam ki három perc alatt:)))

 

mindeni ki tudja számolni mennyi valaminek az 5 vagy a 10 százaléka (bár a csikicsuki,multifunkciós csarnokoknál azsem mindig egyértelmű ugye) de itt nemis erről van szó.

hanem hogy a hallgatólagos,vica-versa működő,évek óta bevett szokásokat ne lehessen (mint most) egyszer csak hasraütés szerűen megváltoztatni az amúgy -rosszul legitim de legitim- 5%os szabály lóbálva. vagy lehessen -mint ahogy mpl. most lehet is.- csak akkor meg nem szabad meglepődni ha a szurkoló nem hülye és köszöni szépen hányingere lesz ha hülyének van nézve.

 

ha ezt hagyják elharapódzni,azon mindenki veszít...  -bevételt -presztízst -élményt 

 

nincs bennem különösebb indulat a szombat kapcsán,de leírom csak hogy világos legyen: teljesen megérteném a zete/falco szurkolók esetleges felháborodását,bojkottját,bármijét ha bármikor mondjuk 83 jegyet kapnának körmendre. 

 

csak felülről lehet és kell megoldani mert amíg a klubokhoz van kiszervezve addig ilyenformán mindenkinek egy felesleges nyűg a vendégszurkoló mint olyan.

inkább ne jöjjön,az a legjobb ha otthon marad, de ha már jön a hülyéje akkor fizesse meg a prémium árat a csarnok legelbaszottabb helyéért,toitoi wc-ért,meleg sörért stb.

 

és akkor még olyan finomságokról mint az oroszlányi meg a szolnoki szeku még egy szót nem szóltunk ugye

 

 

Előzmény: Langels (6547)