Tonio 2.0 Creative Commons License 2024.03.20 -1 3 168598

Hirtelen milyen megengedő lettél, megszállt a jó tündér? :)

Nincsenek előítéleteid... OK... :) Szerintem egyébként mindenkinek vannak (nekem is), bár az igaz, hogy érdemes megpróbálni túllépni ezeken.

Vannak részigazságai, ahogy mindig, csak nem mindegy, hogy mikor, mit hangsúlyoz, tesz egymás mellé, mit említ meg, és mit hallgat el. De amúgy az egész cikk ha jól látom, csak előfizetéssel olvasható, így nem látom a maga teljességében, ez is igaz.

Persze, volt szerencsénk, nagyon morbid módon hangzik, de ha pl Quintana még élne és virulna, akkor lehet, hogy kikapunk ettől a portugál csapattól, mert a kapus posztot leszámítva mindenhol jók.

Csak ennek a felvetésnek sincs sok értelme, mert szegény fiatalon meghalt.

Az is lehet, hogyha nem Tatabányán van a torna, hanem Lisszabonban, akkor a portugálok nyernek.

Ezeket végtelenségig lehet sorolni, de a lényeg a tény, hogy kijutottunk.

Ugyanez lesz a lányoknál is, lehet majd elemezni, hogy mi, hogy, mettől-meddig jó, vagy éppen nem jó, de utólag ez már senkit nem fog érdekelni.

Egyébként amióta Chema ott van a válogatottnál, az elmúlt években a hazai Eb kivételével szinte mindig ott voltunk a 8 között (9., 5., 8., 5.), amikor nem volt Imre, vagy Bartucz, akkor is ott voltunk. Akkor volt más.

Nem elbízva magunkat, mert bármikor jöhet kisiklás, vagy nehezebb időszak, Hajdú B-t tudnám idézni a norvégok elleni Eb-selejtezőről (foci): "Kezdem azt hinni, hogy jók vagyunk."

Előzmény: Bamberg58 (168597)