Levocska Creative Commons License 2000.05.18 0 0 198
Üdv!
Én cucu version 2.0, mivel nekem van 10 év előnyöm (30), viszont egy lurkóval kevesebb.

Csak párhuzamokról beszélnék, bár a mi szakításunk nem kimondottan a topicban megfogalmazott dolgokkal függ össze. Igaz, mások által említett szülés utáni változások elég kemények voltak elsőre, de ettől még döcögött a szekér.

Kicsit OFF, de kapcsolódik.
(Ex)nejemmel a konfliktus óta nem találom a hangot. Előtte is hajlamos volt elhatározni valamit, s nem megbeszélni. Aztán csak lestem, mikor kiborult néha a bili. Most végleg elvesztettük a hangot egymáshoz. Még csak tapogatózom, haloványan látom, érzem, hol is a bibi, de egyedül akkor sem megy. Pedig annyiszor "feladom a labdát", de csak elnapolja, látszat problémák megoldására tereli a szót.
Barátok közt oly könnyedén lehet megbeszélni azt, amit vele kellene, s kínomban már én is voltam pszihológusnál, de tőle sem lettem okosabb, illetve Őt nem tudom rábírni, hogy beszéljen végre.

Lassan én is úgy vagyok, mint cucu barátnője: csak vigyorgok és túlélek és már nem érdekel, hogy tíz évvel fiatalabb, holdjárós csaj vesz le a lábamról, vagy épp egy pillantás miatt megyek el egy éjszakára. (Ne mondj semmit, majd kinövöm!)

ON
Szerencsémre(?) csak egy olyan partnerem volt, kivel nem ment minden úgy, ahogy én elképzelem.
Ritkán jutott el az orgazmusig vaginális szeretkezéssel - de segített magán, vagy én tettem, ha hagyta. Végül is mindez nem okozott igazán nagy traumát egyikünknek sem, de - sajnos - túl rövid volt kapcsolatunk, hogy igazán felfedhessem a probléma gyökereit, hogy "segíthessek" ezen, ha szükséges egyáltalán változtatni.

Én azért - sok új öblítő, meg keményítő mellett - azért a hagyományos mosópor híve vagyok.