Bölcs Árnyék Creative Commons License 2024.03.19 0 0 313

https://pcforum.hu/hirek/27421/vilagegyetem-kora-teves-nincs-sotet-energia-es-sotet-anyag

 

 

Azért izzadnak az írásaimon az államilag pénzelt akadémikusok ! 

 

 

Mentsétek le magatoknak az írásaimat, hogy ha már nem leszek akkor majd hivatkozni tudjatok az írásaimra, és sakkban tarthassátok vele őket ♥ 

 

 

chatgpt/  

 

Rajendra Gupta az ún. együtt változó konstansok (covarying coupling constants, CCC) és a "fáradt fény" (TL) elméletek egy kombinációjának, azaz a CCC+TL modellnek a következtetéseire támaszkodik. Ezek az elméletek azt állítják, hogy az Univerzum működését meghatározó természeti erők, valamint a fény viselkedése változik az idő múlásával.

 

 

Az együtt változó konstansok (CCC) elmélet szerint a természeti alapkonstansok, amelyek meghatározzák az alapvető fizikai jelenségeket (például az elektromágneses kölcsönhatás erejét), időben változnak. Ezen változások hatása folyamatosan érezhető lenne az Univerzumban, és befolyásolná az ott zajló folyamatokat.

 

 

A "fáradt fény" (TL) elmélet azt sugallja, hogy a fény energiát veszít, ahogy hatalmas távolságokat tesz meg az űrben. Ez azt jelenti, hogy az extrém nagy távolságokra utazó fény valamilyen módon gyengébb lenne, mint a rövidebb utakon haladó.

A CCC+TL modell Gupta szerint egy olyan összeállítás, amely figyelembe veszi mindkét elmélet következményeit, és megpróbálja megmagyarázni azokat az észlelt jelenségeket vagy anomáliákat, amelyeket a hagyományos fizika még nem tud megmagyarázni. Ezt a modellt azért dolgozták ki, hogy átfogóbb megértést nyújtsanak az Univerzum működéséről és fejlődéséről.

 

  /chatgpt

Előzmény: Bölcs Árnyék (312)