birka_zoli Creative Commons License 2024.03.18 -5 2 168563

A tegnapi jogos örömködés után lassan itt az ideje elgondokodni pár dolgon.

Értem, hogy az olimpia sok szempontból és főleg egyéni sportolóknál a csúcs, de ezzel a hülye emberminiamlizálással komolytalanná teszik az egészet, pl vizilabdában is lehet 1 kapussal mennek?

Én ezt jutalomjátékként fogom fel, egy újabb alkalom, hogy drukkolhatunk a mieinknek, de ez főleg nekik, a kijutottaknak lesz óriási élmény, sportszakmailag sztem egy eb, vb cím értékesebb.

A tegnapi meccs mutatja, hogy milyen vékony jégen mozgunk, és a legnagyobb hiány a két lövő poszton van! Úgy néz ki, hogy nyárig nem is fog változni, de jobbátlövő poszton Leimetert kivéve nincs más opció mint Ilics és Ancsin, és mindketten sérülékenyebbek a kelleténél, de balátlövőben sem vagyunk sokkal jobbak, ott Győri és Nagy Bence jöht még szóba, na és Bánhidi, rá meg úgy kellene vigyázni mint a hímestojásra, és most jön neki 6-7 veszprémi derbi.

Ezzel az olimpiára kijutással konzerválódnak, maradnak a mostani viszonyok, sokan könnyebbültek meg most a haszonélvezők közül, és lehet a szövetségben, a NEKÁN nagyobb buli volt mint Felcsúton! De látjuk, hogy milyen vékony a jég az elköltött súlyos milliárdok ellenére, a tavalyi junior vb ezüst szuper, de 2028-ig kemény menet lesz Chemának, ha tartani akarja ezt a szintet.