videkiman Creative Commons License 2024.03.14 0 0 168401

Ki mit vár a hétvégétől?

 

Tunéziával szerintem jobb lenne a végén játszani, nem ismerem őket, de talán ők jobban kifinganak a végére... az tuti, hogy nem lesz könnyű meccs, nem hinném nagyon sokat tudnánk pihentetni bármelyik kulcsemberünket. 

Norvégia Sagosenék berobbanása óta szerintem mostanában a leggyengébb, de papíron még így is ők a csoport legerősebb csapata. Az ő stílusuk fekszik nekünk legkevésbé, de hazai pályán talán most van a legnagyobb sanszunk, hogy elkapjuk őket.

A portugálok ellen szerintem abszolút megtippelhetetlen, ők is tudnak hullámozni meccsről meccsre, ráadásul ez a 3. összecsapás lesz 4 nap alatt. Erre nagy hatással lesz az elmúlt 3 nap eseménye, akár még az is lehet, hogy valamelyik félnek ez már tét nélküli lesz.

 

Kegyetlen nehéz lesz a továbbjutás, szerintem ez a csoport a legkiegyenlítettebb. Nagyon remélem, hogy a hazai pályát ezúttal tényleg a saját javunkra tudjuk fordítani, ennek döntő faktor kell lennie!

 

Egyébként ha hármas körbeverés alakul ki, amire bőven van sansz, mit néznek? Csak az egymás elleni gólkülönbséget, vagy beleszámít a 0 pontos csapat elleni eredmény is?