Liptók Creative Commons License 2024.03.11 0 0 3983


Sziasztok!

Sajnos én is "beléptem a klubba". Nyelés utáni erős dobhártya pattogással, és kényszeres dobhártya pattogtatással kezdődött a probléma pár hónapja, később kb 1 hónapja kialakult a folyamatos fülzúgás is nálam:(

Az utolsó kivizsgálásomon az lett megállapítva hogy nagyon savas a szervezetem. Az orromon is nehezebben veszem a levegőt, ezért savasodásgátló és orrdugulásgátló gyógyszert kell szednem.Illetve liszt,cukor, tejtermékmentes (kivéve kefír) étrendre kellett áttérnem. Több évtizede rendszeresen ittam a kávét, többet ezt sem ihatom mert savasít.Dobhártyámon megvannak vastagodva az erek, remélem az étrend váltással és a gyógyszeres kezeléssel rendbe fogok jönni. Viszont nem tudok hátradőlni és kivárni ezt. Holnap például megyek csontkovácshoz, mivel folyamatosan kutakodok a neten ,keresem a gyógyulás lehetőségét. Vannak csontkovácsok akik kezelik a fülzúgást is, persze tudom hogy csodát nem várhatok.

Azt tudom hogy sokan szkeptikusak, de biztos vagyok benne hogy nekik is újdonság lesz a következő videóban található információ:

https://youtu.be/2eO8KmyBcYo?si=HEwCT9-mM8guqgu4

Szerintem a videóban található táplálékkiegészítőt jó páran fogjuk használni:)