Kalóz80 Creative Commons License 2024.03.10 0 0 3339

Igen, tudom, hogy így a következő versenytől lesz érvényes...

Pedig bíztam benne, hogy kezdésnek 14.41 lesz esetleg a hivatalosban, de megnéztem és végül 14.40 -et írtak. 

 

A cseréim nem nagyon jöttek volna be, de így is nagyon szerencsétlennek éreztem a helyzetet, ami kialakult.

 

1. Derült égből villámcsapás volt számomra az új ártáblázat, amelyet 14.20-kor láttam meg...cserélni akartam, ezért is léptem be, de az új árazás - amely ennyire a végén előszedve a semmiből kicsit unfair - teljesen átalakította az előzetes tervezésemet a játékban. Mire átbogarásztam a lehetőségeket, nyilvánvalóvá vált, hogy nem csak egyet, hanem kettőt kell cserélni a megnövekedett árak miatt.

 

2. A számolgatások mellett böngésztem a próbaugrásokat - hátha segítenek a végső döntésemben -, de nem láttam...TV bekapcsol...14.38-kor kapcsoltak reklámról, pont nagy rádiózgatás a képeken és a kommentátor is azt csacsogta, hogy elmaradt a próbakör, a verseny is kérdéses a szél miatt. Ekkor már a cserék elküldésre vártak bemásolva, de gondoltam, hogy addig nem küldöm, amíg nem kezdődik a verseny, mert akkor a két cserém megy a levesbe...

 

3. Na ekkor váratlanul elkezdett kiülni az első ugró,  rögtön nyomtam az elküld gombot...14.40.30mp..mivel gondolom az ugrás még ebben a percben elkezdődött, a FIS 14.40-et írt...hát ennyi...sok nem várt dolog rendesen összezavart, ez van! A versenyek egyébként is teljesen össze-vissza mennek a szél miatt mostanában,szinte lehetetlen tippelni rendesen!

 

4. Ha már így a cseréim "átcsúsztak", akkor ez azt jelenti, hogy az új árakkal számoljak??? Gondolom így logikus, de akkor ez megint egy nagy cumi nekem...ezzel az előre nem tervezett új táblázatos hétvégével minden tervezett taktikai húzás odaveszett! 

 

 

 

 

Előzmény: zbigniew (3338)