JarnoTrulli Creative Commons License 2024.03.03 0 0 4469

Blokhina azért nem jöhetett az Academybe mert orosz...és az ugye "rósz", legalábbis az oroszok szerint:

 

".....Peter Aleshin, former boss of the Russian driver development program SMP Racing, alleges that F1 excluded young female driver Victoria Blokhina, 17, from consideration for the all-female F1 Academy series for 2024.

Vika was not accepted into the F1 Academy, he told the Russian portal Championat. "It was pure politics. Nothing worked, no matter how hard I tried.

Just a polite refusal - that's all. Although in terms of her level, she is absolutely good enough for this series. We could have ended up there last year, but this year they changed some political concepts, Aleshin charged."

 

arra nehezen lehetne fogni, hogy nem éppen eredményes eddig, és nem való ebbe a nívós Academybe, mert akkor a szériát is be lehetne szántani. 

Nemzeti F4-ben 0 pontos volt tavaly (olaszban), de ugyanitt ugyanígy 0 ponttal zárt Nobels is, aki ráadásul Ferrari Akadémiás ami szvsz kínosabb így

 

Lovinfosse másfél szezont tolt a spanyol F4-ben pont nélkül

 

de Heus szintén ugyanitt, szintén 0 pont

 

Chambers az amerikai F4-ben 1 pontot kapart össze, ahogy az Academy előd W Seriesben is ugyanennyit

 

Schreiner konkrétan semelyik komolyabb formaautós bajnokságban képtelen volt a pontszerzésre (2 szezon német F4), idén több hétvégén is feltűnt az arab F4-ben, vagy most is ebben a Winter Seriesben ezeken is 0 egység a neve mellett. Egy ideje váltott GT versenyekre, de valahonnan valakik előszedték

 

Bustamante kb. olyan, mint Chambers, 1-2 pontra képes. De cuki, meg rengeteg követője van, mernék nem beengedni ide. Még a Strollos botrányt is hogy megúszta, de másokat autistázni belefér, de lényeg nem orosz!

 

Ken Block lánya szerintem ott lett hirtelen felkapva, mikor meghalt az apja, de ralisként indult, és most kitalálták a formaautózást. Igazából teljesen lutri mit tud. De ha ő lesz a szezon meglepetése és valami csodagyerek azonnal beismerem hogy balfasz módon előre ítélkeztem vele kapcsolatban és ilyen nevek közé soroltam. 

 

Weug egy az egyben úgy indította az olasz F4-es évét, mint Blokhina. 

 

Hausmannt meg legyőzte tavaly az olaszoknál Blokhina a 0 pontosok meccsén. 

 

Kb. a mezőny fele simán azt hozta/hozza, mint Blokhina.