bencev Creative Commons License 2024.02.21 -2 5 123

20 évesen úgy voltam vele, hogy kipróbálok mindent ami érdekel. Azóta rájöttem, hogy nem izgatnak különösebben, de akkor még izgalomba jöttem attól a gondolattól, hogy női ruha van rajtam. Jófogáson keresgéltem és találtam egy eladónál pár kihívó miniszoknyát, egésztestes harisnyákat, stb. Megbeszéltük a találkozót, egy kedves, idősebb férfi fogadott. Eléggé zavarban voltam, de cseppet se éreztette velem, hogy rossz dolog lenne, hogy női ruhákat akarok venni és ez megnyugtatott. A fürdőben tudtam felpróbálni őket, és miután felvettem mindent, belém bújt a kisördög: kimentem a nappaliba megkérdezni, hogy mit gondol, jól állnak-e.

 

Egyáltalán nem tűnt meglepettnek, végigmért majd közeledett felém. Ezen a ponton éreztem, hogy emelkedik a pulzusom. Megállt előttem, nézett, majd megkért, hogy forduljak meg. Mikor teljesen háttal voltam, megsimogatta a fenekemet. Úgy tettem, mintha nem történt volna semmi, ettől gondolom felbátorodott és amikor visszafordultam erősen marokra fogta a zacsimat és a farkamat a vékony bugyin keresztül. Nagyon meglepődtem, de nem ellenkeztem, egyszerre volt fájdalmas és kéjes, közben mélyen a szemembe nézett: "egy olyan kis kurvának mint te vagy... " még szorosabban szorította a farkamat "..ezek a ruhák tökéletesek." Farkamat nem engedte el, de másik kezével elkezdte markolászni a fenekemet is. "Mennyire vagy tapasztalt?" A testem intenzív molesztálása közben nehezen jöttek ki a szavak a számon: "csak... minimálisan... " Kezével közben már a bugyimban volt, farkamat elengedte, csak a golyóimat markolta meg újra, és húzta, nyújtotta lefelé őket. "Semmi baj, én szeretem betörni a hozzád hasonló ribancokat. Ugye szeretnél egy faszfüggő ribanccá válni?" Nem tudtam mit mondjak.. Ekkor golyóimat felfelé kezdte el húzni. "Szeretnél egy olcsó, mindenre kapható kurva lenni?" Még erősebben húzta a golyóimat, már nagyon fájt. "igen...... " Nyögtem ki. "Hát ez nem volt túl meggyőző. Pedig úgy látom még a kis faszod is keményedik. Próbáljuk meg még egyszer: Szeretnél egy faszfüggő, perverz ingyen kurva lenni???" Golyóimat továbbra is szorította, farkam tényleg meredezni kezdett, megadtam magam. "Igen, szeretnék egy faszfüggőőőő... " Ekkor megéreztem, hogy egyik ujját feldugta a fenekembe... "Igen?" kérdezte, mintha semmi sem történt volna. "...Faszfüggő, perverz ingyen kurva lenni." Mondtam ki most már határozottan, kőkemény fasszal, az ujjával a seggemben. Kaján mosollyal az arcán elengedett. "Jól van, ha ezt akarod, akkor segítek." Egy fiókhoz ment, ahonnan egy kis fém análplugot vett ki: "Holnap eljössz velem vásárolni. Azt akarom, hogy csak a legkisebb rövidgatyád legyen rajtad alsó nélkül, a fenekedben pedig ez a plug. Holnap 10-kor itt!"

 

Kezembe nyomta a plugot majd kitessékelt. Le voltam sokkolva a történtektől, de egy biztos volt, nagyon felizgatott a szituáció, otthon legalább háromszor maszturbáltam elképzelve a pár órával ezelőtt történteket. És persze ott voltam másnap 10-kor pluggal a fenekemben, a legkisebb torna nadrágomban a lakás előtt..