Bódog65 Creative Commons License 2024.02.18 0 3 23671

MTK kereste meg a váciakat, hogy Fruzsit engedjék el már most, a váciak elengedték, én úgy gondolom, hogy jól döntöötek, hogy segítőkészek voltak a váci vezetők!
Ez jelent meg az MTK facebook oldalán:
"Mint arról korábban beszámoltunk, a 2024/25-ös szezonra a Praktiker-Vác csapatától érkezik hozzánk Ferenczy Fruzsina, ám az élet más forgatókönyvet írt. Hámori Konszuéla sérülése miatt Szabó Nina visszatért Debrecenbe, míg Koronczai Petra térdszalagszakadást szenvedett a Kisvárda elleni meccsen, így sürgősen megoldást kellett találnunk a játékosok pótlására. A Praktiker-Vác csapatával történt egyeztetésnek köszönhetően Ferenczy Fruzsinak nem kellett várnia a nyári csatlakozáshoz, már a héten a mieink segítségére lehet. Az átigazolási folyamatról szakosztályvezetőnk, Rutka Péter mesélt bővebben:

Szabó Nina távozásával és Koronczai Petra súlyos sérülésével kettővel kevesebben lettünk, szerettük volna megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a hiányzók pótlására. A lehető legjobb döntés született meg, hiszen nagy öröm számunkra, hogy Ferenczy Fruzsina nemcsak nyártól, hanem már mostantól csatlakozhatott hozzánk. Köszönjük a Praktiker-Vác csapatának, hogy segítséget nyújtottak, és köszönöm az MTK Budapest vezetőségének, hogy lehetővé tette az új játékosunk leigazolását.Hajrá, Fruzsi, hajrá, MTK!
Január elején Szabó Kitti aláírt a Fehérvárhoz, tehát az MTK kettő hónapon belül három játékost veszített!

Előzmény: DeepSpace (23670)