moonwalkr Creative Commons License 2024.02.11 0 0 37768

Na nézzük ezt sorjában:

 

"Part nincs, kimegyek a korallok között vájt úton a korallzátony szélére, ahol letöröik 80 méter mélyre. Ennek a szélénél maradok, mert mit keresnék a mélység felett."

 

Part tényleg nincs, de ahol kiúszol a szélére, max 1 méter mély (és a lábad alatt vannak a korallok, persze tisztásabb részek is és nem 80 méterre törik le, csak 10-re (ezt a félelem íratta veled, ezt le kell küzdened)- És igen, a szélénél, ahol 1 m mély SOSINCS SODRÁS (vagy csak olyan szelíd, hogy azt fel sem veszed – HA BAJ VAN EZT A RÉSZT KELL ELÉRNED? NEM A PARTOT). 

 

ÉS

 

A sodrás sem úgy működik, hogy mész-mész-mész és ha még 10 centit beljebb úszol, akkor HUSS elkap és már Indiánál, vagy Mauritiusnál jársz. Amikor észreveszed, hogy hopp, ez nagyon visz, nem akarom, akkor ÁTLÓSAN kiúszol a sekély felé. És az áramlat sebessége sem ilyen huss fénysebesség, hogy még reagálni sem tudsz, hanem kb. max. 15-20 méteren belül kikeveredtél belőle, ha az eszedet is használod és nem pánikolsz. Nagyon felelőltlenül kell úszni és meggondolatlanul próbálkozni, hogy tényleg elvigyen. Egyébként akkor meg ott a pasid, aki riasztja a szigetet.

 

ÉS

 

Azért kár erről előre agyalni, mert ez 95%-ban ösztönös és nem ilyen végiggondolom, hogy hogy csináljam. Szóval mikor ott leszel benne, mindent meglátsz és a legkevésbé sem lesz ijesztő

 

ÉS (végül)

Ha ennyire parázol, hogy a 8-as után nincs már semmi, akkor ne menj a 8-ashoz, van még másik 7 és az egy hétre ez még sok is lesz.

 

Tudom, hogy írtad, hogy nagyon agyalós vagy. De hidd el, csak a saját élményedet teszed tönkre vele. Relax...just relax, a világ legszebb helye vár.

Előzmény: Léna007 (37767)